ZBOG NJEGA JE NAPUSTILA ZADRUGU!? Otkriven GLAVNI razlog Stanijinog odlaska iz rijalitija, a nije reč o NJENOM DEČKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.10.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U spoljnom svetu su se pojavile tvrdnje da je Stanija pobegla iz "Zadruge5 "zbog Kristijana Golubovića.

Republika

Foto: E-Stock

Stanija Dobrojević na ulasku u "Zadrugu 5"

Vest o Stanijinom učešću u finalnoj sezoni Zadruge 5, zadrugari, ali i šira javn0st su dočekali sa odušpevljenjem. Poznato je da je Stanija dogovorila sa produkcijom, posebne uslove, te je starleta sinoć napustila velelepono imanje, a dok jedni spekulišu da je odlučila da napusti zbog razdvojenbosti sa njenim dečkom Markom, drugi tvrde da je starletin glavni razlog odlaska upravo Kristijan Golubović.

Naime, kako otkriva izvor blizak starleti, Stanija je morala da napusti rijaliti, jer se uskoro očekuje ulazak bivšeg robijaša Kristijana Golubovića:

 

 

- Stanija je odmah znala da će u rijalitiju ostati samo mesec dana. Ostala je dužna da određeno vreme provede vreme u "Zadruzi", jer je još prošle godine potpisala ugovor za četvrtu sezonu u koju nikada nije ušla. Svima je već poznato da se sve to dogodilo, jer joj je Kristijan sramno i javno pretio kako će zbog njega videti šta je pakao - poručuje izvor za Blic.

- Sada kada je Stanija izašla, uskoro se očekuje i ulazak bivšeg robijaša Kristijana Golubovića i njegove ljubavnice Kristine Spalević. Sve je namenski urađeno, kako se Kristijan i Stanija ne bi sreli u petoj sezoni. Ovo je bilo mimiolaženje suparnika - zaključuje izvor za Blic.

Podsetimo, starleta i bivši robijaš su dugo vrć u sukobu, koji datira već nekoliko godina, a svojevremeno se novac se pominjao kao glavni razlog njihovog sukoba, jer je Kristijan navodno udario Staniju po džepu, nakon zajedničkog učešća u jednom rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

19.10.2021 16:02

Stanija nije ni morala da ulazi, jer je presedela na divanu. Njena karijera rijalitija je gotova.