DALILIN BIVŠI ULAZI U ZADRUGU 5?! NAJAVIO HAOS: Njoj treba muškarac, ja ću ponovo da budem sa njom! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

19.10.2021

08:52

Bivši dečko Dalile Dragojević trenutno odlučuje da li će ući u "Zadrugu 5", a ako se odlući za to nastaće veliki haos!

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Bivši učesnik rijalitija "Parovi" i Dalilin bivši dečko Mladen Vuletić najavio je mogući ulazak u "Zadrugu 5".

Kako prenosi Srbija danas, Mladen razmatra da uđe u rijaliti, a ako se to zaista desi potrudiće se da ponovo osvoji Dalilino srce.

instagram.com/mladenvuleticdjoma

Mladen Vuletić

- Dalila i ja smo sada u boljim odnosima nego kad smo bili zajedno. Poslednji put smo se čuli pre jedno godinu dana, a otkad smo se videli i više je prošlo. Naravno, Dejan je bio tu, pa ona bez njega nigde godinama ne ide, njih dvoje ne možeš da vidiš jedno bez drugog - rekao je on i dodao:

- Dalila sada samo fizički liči na sebe, po mom mišljenju, ona ovog Dejana više ne voli. Dalila kad voli, ona kida, nikad nikog drugog ne bi pogledala, bori se za tu ljubav. Posle četiri i po godine, dosadilo joj je. Ona voli da je poznata, voli da je u centru pažnje, a sada kada je u braku, ne može tako kako je ona navikla. Otvorila je kao neki salon, ali džabe kad oni vreme provode tako što legnu ispred TV i pojedu teglu "nutele". Non-stop su u kući u tom selu, nigde se ne kreću, nemaju društvo.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević

On se potom osvrnuo na odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara u "Zadruzi".

- Njoj to definitivno odgovara jer se priča vrti oko nje i bitna je. Poznajući i nju i Dejana, siguran sam da ovo nije dogovor, možda su oni nešto pokušali da se dogovore, ali je ovo otišlo predaleko i Dalila se zaljubila. Car je fin momak, dosta željen u rijalitiju, on je njen tip muškarca. Mnogi su mi rekli da je ona uplovila u priču s njim jer on dosta liči na mene. Što se tiče mog i njenog pomirenja, do mene je sve. Kad ja uđem, mislim da će svašta da se desi. Sve je do mene, da li ja hoću ili neću - kroz smeh je kazao Dalilin bivši, napominjući da je ona trenutno mnogo nesrećna:

- Dalila je jako dobar čovek, ali je ona sada jako nesrećna. Ne znam kako će ovo da se završi, ja ne vidim pesrpektivu u tom braku jer ona voli muško, Deki je dobrica i sve joj dopušta. Oni ako bi se razveli ona bi ga ostavila bez svega jer sve što imaju je pravljeno na imanju njenog oca. Zbog nje se Dejan udaljio od porodice, meni tako nešto nikada nije tražila, ali zna da ne bi ni uspela u tome. Što se tiče ulaska u ovu poslednju sezonu Zadruge, ja sam u pregovorima sa produkcijom, očekujem da ćemo napraviti lep dogovor i da će unutra biti zanimljivo, zasigurno je da ako ja uđem, nastaje haos.

Komentari (2)

Loading
Danijela Košić

19.10.2021 21:19

Volela bi da joj se Mladen nadje, mnogo on nju postuje, to je njegova Dalje, uvedite ga