PRIHVATIO RAZVOD, OVO JE NAJBOLJI POTEZ: Dejan Dragojević u SUZAMA stavio TAČKU na BRAK sa Dalilom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.10.2021

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije "Pretres nedelje" Dejan Dragojević prihvatio Dalilu odluku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Milan Milošević ušetao je u Belu kuću i okupio zadrugare, zbog izbora potrčaka i pretresa nedelje, a već na samom početku dogodio se šok, kada je Dalila Dragojević javno ostavila svog zakonitog supruga, Dejana:

- Danas sam sabrao samog sebe i mislim da je to najbolji potez, zajednički. Boli me, ali mislim da je to najbolje. Prošlost, koja je trebalo da ima budućnost, a koja se neće ispuniti, eto, to me boli - plakao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević prihvatio raskid

- Samo da prokomentarišem, napadali smo dečka što nema reakciju, sada kad ima, opet ga napadamo! O čemu pričamo, on nema problem, ona ima problem sa njom. Taj čovek nema problem sa Dalilom, Dalila sa njim treba da reši, ne on sa njom - rekao je Miki.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Ja sam pokušao sve, ne interesuje me, ako će njoj odgovarati sve to i da izigrava ne znam ni ja šta, mene ne interesuje. Ako će ona biti stvarno tako srećna, ja ću se odmaknuti. Očigledno je loše sve što joj kažem, ne znam. Ja neću pominjati da li je i šta fer, naročito ne sada, kad je kraj. Kuca čuka, hoće da iskoči, osećam se živim ponovo, desilo mi se nešto u organizmu što ne mogu da objasnim - nastavio je Dejan.

- Umorila sam se od osećaja da budem nosač - dobacila je Dalila.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vasar Tastine

19.10.2021 05:41

Decko, nisi ni svestan koja te je sreca strefila! Isprala ti je mozak, na najgori moguci nacin, odvojila od porodice, prijatelja, svih a sada se opajdara umorila da bude glavna u braku? A kakva ona moze biti nego da misli da je najbolja na svetu. Usput, razmisljam zasto zene sa kukastim nosem kada ga operisu hoce ovakav odvratni prcasti nos, kada ne da im to ne stoji, nego nema dalje. Opajdara i ova volina car su idealan par.

Odgovori 30 3
Zec

19.10.2021 09:08

@Vasar Tastine - Opajdara i ova volina Car su najgori idealan par.

Odgovori 18 2
Vasar Tastine

19.10.2021 13:32

@Zec - Tako je! U tom smislu sam i mislila! Opajdari i sleduje volina koja ne zna ni sa kim je ni zasto je.

Odgovori 15 1
Miona

19.10.2021 08:39

Deki legedo,pod itno otkači ovu fufu,to niije žena za bebe.Šta e bilo ,bilo je.Nemate decu,sva sreća.Imaćeš još ljubavi sto, ladih i preleph devojaka.Ona je istrošena jer se suviše rano u svom životu krenula lošim putevima....Imavinu podelite kupi stan u Beogradu,kada izadješ iz zadruge i nemoj sa njom čak ni prijatelja da ostaneš....Ne trebati to. Uislilaje d je riba. Očigledno da je genetiku i bolesnu psiho nasledila od majke ,,,,to je realnost. Podrška za najboljeg,najlepšeć i izvanrednog mladog čoveka Dekija...Vodimo te do pobede , živa legendo....

Odgovori 24 0