TUGU ZA EDISOM LEČI U OVOME! Dragana Mitar TOTALNO promenila ploču, starleta je sada prava bomba, a od njenog NOVOG izdanja zastaje dah! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.10.2021

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar je nekad vodila bitku sa kilogramima, a sada kada je izgled dovela do neprepoznatljivosti, po svemu sudeći vodiće bitku sa brojnim zainteresovanim muškarcima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana Mitar prebolela Edisa Fetića?

Nekadašnja rijaliti učesnica i bivša modelsica Dragana Mitar skinula se u bikini i pokazala zanosnu liniju, a mnogi su se setili kako je izgledala dok je bila rijaliti takmičarka. Mitrova je bila učesnica "Zadruge", a tada je nabacila veliki broj kilograma, što su svi primetili.

Nakon učešća u rijalitiju, došlo je ponovo i do pomirenja između bivših ljubavnika, ali to je bilo kratkog daha, sada kada su konačno raskrstili Dragana se totalno posvetila sebi i izgledu, te mnogi na njoj primećuju enormnu transformaciju, počev od kilaže koju je dovela do savršenstva tako da ne sumnjamo da se posvetila treninzima i zdravom životu.

 

Podsetimo, Dragana je u rijalitiju stala na vagu, a onda je usledio hladan tuš - umesto šest kilograma viška, koliko je tvrdila da ima, nabacila je 20. Ipak, ona je svoju liniju kada je izašla dovela do savršenstva, te su njene društvene mreže sve više ispunjenije sa razgolićenim fotkama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

18.10.2021 21:11

Nevažna nemoralna osoba.