KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IZNEO ŠOK DETALJE: Nina Rešića sam našao u svinjcu, IZVADIO SAM PIŠTOLJ I SPASIO SAM GA!

Autor:

Zadruga

18.10.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović jednom prilikom ispričao je kako je oca Sandre Rešić, Nina Rešića našao u svinjcu, te da je izvadio pištolj i spasao ga!

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović o Ninu Rešiću

 

Amir Nino Rešić umro je pre tačno 14 godina, a njegove pesme i danas svi slušaju. Iza sebe je ostavio naslednicu Sandru Rešić koja je takođe pevačica, a trenutno i rijaliti učesnica.

Jednom prilikom Kristijan Golubović je pričao o svom poznanstvu sa Ninom Rešić je u jeku slave dostigao sam estradni vrh i bio najbolje plaćen pevač, ali lični i porodični problemi uticali su na to da njegova karijera krene nizbrdo.

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović

 

- Rešićkinog oca sam našao bačenog u svinjcu. Ja došao kao klinac, autoritet, i kažem: 'Šta čoveka maltertirate?!', jer sam ja imao nešto protiv tog jednog. Slagaću, Ćuprija ili Paraćin, tu je negde neko selo bilo... Bila je malo tada i ratna kima, i hteli da ga omalovaže, čovek ode i pevao... Kaže: 'Ja bih da idem', 'Kako da ideš, bato? Mikrofon u ruke!' Grogoću svinje, čoveku stvarno bilo neprijatno. Preplašio se, neka žena javi, društvo sedelo sa mnom. Javili, kaže: 'Treba jednom čoveku', 'Ko je?', 'Nino'... Dotrčim, povadimo pištolje, pitamo gde je čovek, a on u svinjcu tamo... Pevao, pa ga vratili nazad u svinjac. Spasao sam ga od poniženja i svega! - izjavio je Kristijan tokom boravka u "Zadruzi".

Republika

Foto: www.youtobe.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA

Nino Rešić

 

Podsetimo, Nino je muzičku karijeru započeo 1991. godine, a njegove pesme su i danas rado slušane. Prvi album izdao je 1992. godine i vrlo brzo postao velika folk zvezda devedesetih zahvaljujući hitovima kao što su "Usne vrele kao žar", "Udahni duboko", "Donesi divlje mirise"...

Nino je preminuo 2007. godine u 43. godini zbog perforacije pankresa uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola, pisali su mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading