PUKLA TIKVA Nakon vesti o TRUDNOĆI, Milica i Mensur odlučili da se RAZIĐU: "NAŠEM ODNOSU DOŠAO JE KRAJ"!

Autor:

Zadruga

18.10.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić sve su iznenadili današnjim razgovorom, koji aludira na raskid.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Milica i Mensur raskinuli?

Kada je maloletna Milica Veselinović uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem, javnost je bila, blago rečeno šokirana zbog razlike u godinama, ali i zbog Mensurovog ponašanja prema mladoj zadrugarki, nedavno potom, oni su ponovo bili tema kako u Zadruzi, tako i u spoljašnjem sdvetu, kada su obavestili ukućane, da možđa postoji mogućnost da je Milica trudna.

Milica je nedavno uradila test na trudnoću, rezultat još uvek nije saopšten javnosti, a rijaliti par je sada sve iznenadio razgovorom koji su poveli u dvorištu, koji naslućuje na to das ovaj popularni rijaliti par, planira da se razdvoji. Veselinovićeva je iskoristila priliku i predložila da se razdvoje, kako bi se navikli da neće uvek biti u mogućnosti da budu jedno pored drugog.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

MMensur i Milica su započeli vezu na početku "Zadruge 5"

- Baš sama, sama?- pitao je Mensur.

- Pa, moramo da se naviknemo. Napolju kad izađem i da ne živimo zajedno, bilo bi mi čudno. Pitanje je dal bih mogla da sedim i tih 20 minuta sama sa sobom - rekla je Milica.

Mensur Ajdarpašić je potom odlučio da se našali i sa svojom devojkom i "raskine" sa njom.

- Moram nešto da ti priznam, mislim da je ovome odnosu došao kraj - krenuo je Mensur, a kad je video da Milica nema reakciju, nastavio je:

- Našem razgovoru ispred hotela je došao kraj, vreme je da odemo ispred kuće. I onaj komplet jutros prvi ti je bio brutalan - dodao je Ajdarpašić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading