DALILI PREKIPELO, PA STAVILA TAČKU NA SVE: Dejan je ostavio i VRATIO BURMU, ona Cara OTKAČILA, burna noć bračnog para Dragojević! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.10.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noć koja je za nama u Beloj kući, za bračni par Dragojević bila je burna, te je Dalila od udate i ''srećne'' žene, završila sa vraćenom burmom, barikadom u krevetu i udvaračem koji je ne pušta.

Republika

Foto: printscreen

Dalila i Dejan Dragojević svađa

U Beloj kući, noć nije prošla mirno, a posebno za bračni par Dragojević, koji je u jednom trenutku odlučio da stavi tačku na svoj brak.

Naime, Lepi Mića vodio je ''Igru istine'', a jedno od pitanja bilo je upućeno Filipu Caru, nakon čijeg odgovora je došlo do potpune pomenje za crnim stolom, a u besu je Car otkrio da mu Dalila krišom daje čokoladice, peva za njim i gleda ga, što je nju razbesnelo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević svađa za crnim stolom

Nakon svađe, njih dvoje su napolju razgovarali dok su pušili, a Dalila ga je ubeđivala da sve dok priča loše o njoj, govori loše o sebi, a onda ih je David zatekao i pobesneo.

Dejan je zatekao svoju suprugu Dalilu kako razgovara sa Filipom Carom, iako je izričito rekla i obećala da više neće progovoriti sa njim, po prvi put nije ćutao i nije se pravio da je sve u redu, već ih je napao, te u besu skinuo burmu sa ruke i vratio je Dalili, što je nju ostavilo u potpunom šoku, pa se momentalno sklonila od Filipa Cara kom je tražila da joj ne prilazi.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević vratio burmu Dalili nakon što ju je zatekao u razgovoru sa Filipom Carom

Kada se presvukao, Dejan je izašao da prošeta po dvorištu vidno uznemiren, a onda je otišao do Dalile i tražio joj burmu nazad, što ona nije želela da uradi.

- Ti više sa mnom nemaš ništa - besno je rekla Dalila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević besna na Davida

Kada su legli u krevet, Dalila je u potpunosti ignorisala Dejana i razgovarala sa Saletom Luksom, a onda je Dejan bez reči ustao, otišao do garderobera i ispreturao po Dalilinim stvarima, našao burmu i vratio je na ruku, a onda se ponovo bez reči vratio u krevet i napravio barikade između njega i Dalile.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević traži burmu po Dalilinim stvarima
Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević razdvojio krevete njega i Dalile

Dalila se prevrtala po krevetu, ne mogavši da zaspi, te se zatvorila u pušaonicu, gde joj se Filip Car ubrzo pridružio i pokušao da razgovara sa njom.

- Jesi li svestan šta se dogodilo večeras? - govorila je Dalila, a Car je odgovorio samo da je video da joj je nešto dao, te na njeno brecanje da prestane da se folira, rekao da je čuo i da je ona skinula burmu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Filip Car ponovo razgovaraju

- Mene je druženje sa tobom sje*alo - rekla je Dalila, a onda se Car nasmejao jer joj je pogledao u grudi.

- Ti se sprdaš sa mnom, ja moram da izađem odavde, vi mene mučite. Ti me gušiš, on dolazi pa mi vraća burmu, a ja stojim između vas i gledam da li ćete se pobiti - govorila je Dalila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđelko

18.10.2021 12:57

Ona i dalje razgovara sa svojim udvaračem (švalerom).