DALILA MU OBEĆALA DA ĆE SE RAZVESTI: Isplivali dokazi da je i raniije VARALA Dejana! (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

18.10.2021

10:17

Otkriveno da je Dalila Dragojević varala i ranije svog supruga Dejana Dragojevića!

printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević

Brak Dalile i Dejana Dragojevića već nedeljama je sporna tema, a sinoć je Zoki Šumadinac nakon priloga o njima voditeljki Dušici Jakovljević otkrio dugo čuvane tajne.

Naime, Zoki je otkrio da je Dalila Dragojević i ranije varala Dejana, te da je primetio šta se sve dešava između nje i Filipa Cara:

printscreen

Zoki Šumadinac

- Ja sam i te kako primetio poglede, imam mnogo toga da kažem što se tiče Dalile, ali i za druge takmičare. Dobio sam privatne snimke. Što se Dalile tiče, imam sveže informacije iz Sarajeva o Dalili. Ovo je počela kao neka igrica Dalile i Dejana, Car je simpatičan, krenuli su kako su krenuli. Ali on je šarmantan, baš je Daliline građe. Ona je bacila simpatije. Da je ona sigurna u Cara, već bi ostavila Dejana. Imam poruke gde je ona bila prošle godine u vezi sa jednim tipom iz Sarajeva. To sam dobio od troje, četvoro, čak sam zvao tamo nekog. Tom tipu je obećala da će se razvesti, ne mogu da kažem čime se bavi, bavi se nečim. Čim ne kažem ime, javna je ličnost u pitanju. Ima neku porodicu, svoju. Urednica časopisa za koji radim je slikala neke stvari i poslala... To je već došlo u njihove medije. Video sam samo jednu poruku, ostale ako budu potrebne... Ne volim sve da otkrivam odmah!

Ova skandalozna priča čini se da se tek zahuktava, a kako će se4 sve završiti ostaje nam da vidimo.

Komentari (2)

Loading
Vladimir

22.10.2021 15:38

Otkriveno da je Dalila Dragojević varala i ranije svog supruga Dejana Dragojevića.