MILICA VESELINOVIĆ PUKLA POD PRITISKOM! Mensur podivljao zbog džezve, ona se rasplakala: PROZIVAJU ME ZBOG LJUBAVI SA TOBOM! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.10.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić ponovo su se posvađali, a ovaj put sve se završilo suzama.

Republika

Foto: printscreen

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović

Sinoć je došlo do svađe u Beloj kući kada je Mensur Ajdarpašić počeo da divlja jer su drugi zadrugari koristili njegovu džezvu. Milicu Veselnović, za koju se pretpostavlja da je trudna sa njim, jako je povredilo njegovo ponašanje te je istrčala iz Bele kuće u dvorište. Mensur je zatim došao za njom, ne bi li je barem malo smirio.

- Ljubavi nemoj da plačeš, nema to veze sa tobom. Ja sam se bunio jer su nam uzeli džezvu pa sam morao da reagujem - rekao joj je Mensur.

- Molim te, skloni se - rekla je uplakana Milica.

Republika

Foto: printscreen

Mensur Ajdarpašić teši Milicu Veselinović

- Ali to nema veze sa tobom. Majke mi nema veze sa tobom, majke mi moje. Krivo mi je što nam diraju činije, nije to do tebe. Nisam ja tebi ništa uradio. Dođi da te poljubim - govorio je Mensur.

- Ti meni ne veruješ, sve što ja kažem ti proveravaš sa drugima. Ja se trudim da ti pokažem ljubav, a mene prozivaju zbog toga - govorila je kroz suze Milica.

Republika

Foto: printscreen

Mensur Ajdarpašić je našao utehu na Milicinom ramenu

- Ajmo u sobu, da se smiriš. Nije do tebe, ne brini - rekao je Mensur.

Strasti su se malo smirile, a Mensur i Milica ponovo su završili zajedno u krevetu. Njih dvoje su skinuli bubice te se nije čulo u čemu razgovaraju, ali je razgovor bio jako emotivan, s obzirom da su oboje plakali. Mensur je jecao na Miličinom ramenu, a onda je utehu našao na njenim grudima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading