AKO SE ISELIŠ ZAVRŠILA SI SA NJIM! Osman postavio ULTIMATUM misici, bliži se KRAJ ROMANSE Stefana i Jovane!?

Autor:

Zadruga

18.10.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić je postavio ultimatum Jovani jer je misica dala obe'anje Stefanu, koje planira da pogazi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Osman Karić zapretio Jovani

Osman Karić je oduvek bio za vezu Jovane i njegovog sina Stefana, ali sada je odlučio da budućoj snajci postavi dobar ultimatum, jer je popularna misica i bivša zadrugarka poželela da se iseli iz njihove velelepne vile na Zvezdari.

Jovana Ljubisavljević, po ulasku Stefana Karića u „Zadrugu“, ostala je da živi na Zvezdari u vili njegovog oca Osmana. To je bila Stefanova želja, kao i želja njegove porodice, ali pošto se Jovana u međuvremenu predomislila i htela da pređe kod svojih, Osman joj je zapretio, kao se navodi u medijima.

- Jovana se oseća nelagodno, živi sa Stefanovim ocem i njegovom ženom u kući pored sopstvenih roditelja. Ona njih kratko zna, za nju su oni još uvek stranci. Bilo joj je neugodno i kada je Stefan bio tu, pa su delili krov sa njegovom porodicom, a kamoli sada. Jednostavno se ne oseća dovoljno slobodnom. To nije njegova kuća, ona je faktički u gostima i uželela se svog doma. Predložila je Osmanu da pređe kod svojih dok Stefan ne izađe iz rijalitija, ali on nije hteo da čuje za to. Rekao joj je da im neće biti podrška ako to uradi, jer Stefanova želja je bila da ga čeka u njegovoj kući – kaže Jovanina drugarica za Svet i dodaje: 

Foto: printscreen

Jovana čeka Stefana da izađe iz Zadruge

- Njoj tamo ništa ne fali, samo nema slobodu. Stalno mora da objašnjava gde ide, šta radi, neprijatno joj je da pozove drugarice u kuću, ne želi da smeta. Kada hoće nešto da spremi, oni joj kažu da se ne opterećuje da će naručiti hranu. Ako izađe u grad, gleda na sat do kada će ostati, da li je kasno, da ne pomisle ljudi šta ona radi i s kim je… Oni se lepo slažu, ali Jovana nije opuštena i srećna tamo – zaključila je drugarica. 

Podsetimo, Jovana i Stefan su započeli njihovu romansu tokom Zadruge 4, a mnogi su im prognozirali, da neće dugo potrajati, ali na iznenađenje svih njihova ljubav i dalje traje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading