TARA SIMOV NAŠLA ZAMENU ZA MATEJU I ŠA: Prepustila se istetoviranom zadrugaru, pala AKCIJA pred svima u Zadruzi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.10.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrzgar Dino Dizdarević odlučio je da se prepusti atraktivnoj Tari Simov i pokuša da od nje dobije ono što nije uspeo napolju!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Dino Dizdarević u vreloj akciji

 

Starleta Tara Simov ponovo je ušla u rijaliti ,,Zadruga 5", a svi su očekivali da će njen bivši dečko Mateja Matijević pasti na njen šarm, nakon što je odlučila da stavi tečku na njenu romansu sa Nenadom Aleksićem Ša. Međutim, kako se to nije desilo, već baš suprotno, Tara je već našla zamenu i za Mateju, i za Ša, i to u zadrugaru koji izuzetno liči na njih dvojicu. 

Mateja Matijević spustio Taru Simov zbog afere sa Nenadom Aleksićem Ša!

Prošle noći tokom emisije ,,Pitanja novinara" Mateja Matijević i Tara Simov su se suočili licem u licem nakon njihovog burnog raskida. Tokom suočavanja Matijević je odlučio da postavi Taru na mesto, pa joj je natrljao njenu aferu sa Nenadom Aleksićem Ša, ističući da je ,,svoje kodekse" pokazala baš tada, što se Simovljevoj uopšte nije svidelo. 

- O kojim ti principima pričaš, totalno sam ravnodušan. Ne mrzim te ali osećam bes! Ti si svoje principe pokazala prošle sezone! Donesite i neko pače da ga zajedno palimo - rekao je Mateja, provocirajući bivšu devojku. 

- Ja sam sedam meseci mislila da ću da se udam za tebe, šutnuo si me kao kera - uzvratila je Tara.

Detaljnije možete pogledati u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

Dino Dizdarević muva Taru Simov!

Tokom večeri Dino Dizdarević prišao je Tari Simov, za koju je pre ulaska tvrdio da mu je samo ,,brat drugarica" i prepustio joj se u potpunosti. Naočigled svi zadrugara, Tara i Dino su se prepustili jedno drugom, a on je u jednom trenutku prešao na stvar. 

- Bila sam plava kada si me upoznao - rekla je Tara, pa dodala:

- Šta, ne sviđa ti se?

- Pa ne kažem, ali bilo je top - rekao je Dino.

- Marš, k**varu jedan - poručila mu je Tara.

U jednom trenutku Dizdarević je iznervirao Taru, jer je sve vreme pokušavao da joj se dodvori, a potom je prešao granicu pristojnosti i legao preko nje, zbog čega je ona momentalno ustala i napustila spavaću sobu. 

Detaljnije možete pogledati u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading