"ČULA SAM GLASOVNU PORUKU, BILA SAM U ŠOKU" Nataša Radan otkriva kako je Kenan UZNEMIRAVAO Rialdu, ispričala sve detalje njihove veze! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

17.10.2021

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Radan je za portal Republika.rs otkrila sve o sukobu Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića, te nam je ispričala šta je sve čula u glavosnoj poruci koju je maneken poslao pevačici, nakon čega je ostala zabezeknuta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Rialda Karahasanović, Nataša Radan, Kenan Tahirović

 

Tokom dana pojavila se vest u medijima da je maneken Kenan Tahirović nasrnuo na bivšu devojku Rialdu Karahasanović, što je i ona potvrdila za portale, nakon čega su usledili šok detalji. Rialda je bila iznervirana i isprovocirana od strane Kenana, koji je za medije istakao da ima audio snimak kao dokaz kako ga je pevačica prva udarila, te je ona odlučila da stane na put tim lažima, pa je objavila prepisku sa manekenom, a potom i fotografiju na kojoj se vide njene rascepane usne. 

Republika

Foto: republika.rs, Instagram.com

Rialda Karahasanović pokazala povredu od Kenana Tahirovića

Nakon što smo obavili razgovor sa Aleksandrom Nikolić, koja nam je otkrila sve o razgovorima sa pevačicom Rialdom, što detaljnije možete pročitati OVDE, nastavili smo u istragu, te smo tim putem stigli i do Nataše Radan, sa kojom smo popričali o burnoj svađi njene prijateljice i Tahirovića. 

Nataša Radan otkrila istinu o Kenanu Tahiroviću!

Portal Republika.rs kontaktirao je Natašu Radan, inače prijateljicu Rialde Karahasanović, te nam je ona otkrila sve detalje o glasovnoj poruci koju joj je pevačica pustila, u kojoj je Kenan Tahirović urlao i vređao je. 

Nataša nam je otkrila i da je bila šokirana promenom koju je videla kod Kenana, te je istakla da je imala potpuno drugačije mišljenje, s obzirom na to da je tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 4" bio izuzetno miran i povučen. Podsetimo, Kenana su svi osuđivali što je previše tolerantan kada su u pitanju napadi na njegovu tadašnju devojku Rialdu. Upitali smo i Natašu da li je možda razlog njihovog sukoba prevara, što nam je ona i otkrila. 

Republika

Foto: Instagram.com/natasa.rr

Nataša Radan otkrila detalje o Kenanu Tahiroviću i Rialde Karahasanović

 

- Imala sam neki haos, nešto privatno, pa nisam ni ispratila šta se dešava! Nisam ispratila stvarno, ali sam čula da se dešava nešto! Dremala sam, pa da se rasanim malo i onda ću da vidim! Ona se meni nije žalila, skoro kada sam bila u Sarajevu sa njom, znam da su se viđali, da su pričali, da li će zaista da raskidaju, pa neka podrška njegova je bila protiv nje, nebitno, oni su ostali u okej odnosima. Međutim, ništa više ne znam, znam da je bila u Sarajevu da iznenadi mamu i to je bilo to, i evo već dva dana me zove da se vidimo, a ja nisam vakcinisana, a bila sam nešto privatno u Italiji sa drugaricom, pa sam još deset dana u izolaciji, sada sam u Leskovcu. Čujem se sa njom da dođe po mene, stvarno mi nije spomenula Kenana, niti da su imali neke probleme. Bila sam kod devojke da mi radi nokte, pa mi je ona rekla za njih, od kad sam ugasila profil ne pratim medije i onda sam skroz oduzeta od toga! Baš ću porazgovarati sa njom - govori Nataša Radan za Republika.rs i dodaje neprijatnu situaciju kada je preslušala glasovnu poruku Tahirovića koju je poslao Rialdi:

- Ja znam za jednu situaciju, krenule smo za Sarajevo, znam to kada je ona meni pustila njegovu glasvonu poruku, ja sam ostala, kunem ti se, bez teksta, bila sam u šoku šta sam čula, ja sam je pitala samo "Je l' ovo Kenan?". Oni su se nešto svađali, on je njoj rekao da ga ne proganja, a nakon dva dana je moli da se vide, skroz nešto drugačije, a tu u glasovnoj govori da je ovakva, da je onakva, to je bilo i pre mog gostovanja u "Pitam za druga", ja sam tad i rekla, znam njenu stranu priče, a on je pod pritiskom podrške objavio stori da su raskinuli, što je nju tad iznerviralo! Ona je njemu rekla da nije u pravu, meni je bilo bezveze, kada sam čula te reči koje joj izgovara, ali znaš ono kad jeste tako, ne znaš šta drugo da kažeš, 10 meseci neko ćuti, i ja sam ćutala, ali opet i u nekom trenutku pukneš, i plačeš, i dođe ti žuta minuta, ali on se suzdržavao deset meseci, a onda izađeš iz "Zadruge" i upoznaš drugog čoveka!

Republika

Foto: instagram.com

Rialda Karahasanović objavila prepisku sa Kenanom Tahirovićem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading