ALEKSANDRA NIKOLIĆ PROGOVORILA O RIALDI I KENANU: U jeku skandala, otkrila sve o razgovorima sa pevačicom! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

17.10.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila je o skandalu Rialde Karahasanović i Kenana Tahirović koji je šokirao region!

Republika

Foto: instagram.com, Republika.rs

Aleksandra Nikolić, Rialda Karahasanović, Kenan Tahirović

 

Vest da je Kenan Tahirović kao bivši dečko pevačice Rialde Karahasanović nasrnuo na nju, javnost sve vreme bruji o razlogu zbog čega je došlo do ovakvog preokreta u njihovom odnosu. I dok njihovi pratioci razbijaju glavu o pravom razlogu zbog čega je došlo do sukoba, Rialda i Kenan su odlučili da sav ,,prljav veš" iznesu na videlo, te je pevačice pokazala javno kako izgleda povreda na usni koju joj je naneo navodno Kenan, a potom objavila i prepisku sa njim koju možete videti u nastavku. 

Republika

Foto: instagram.com

Prepiska Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića

Kenan Tahirović ima dokaz protiv Rialde Karahasanović!

Kenan Tahirović u izjavi za medije otkrio je da se sukob sa njegovom bivšom devojkom Rialdom Karahsanović desio u kolima, a da on poseduje audio snimak kao dokaz da je pevačica prva nasrnula na njega, što će, kako je i sam naveo, objaviti ako to bude bilo neophodno.

Ja sam znao čemu ta naša svađa vodi. Imam audio snimak, gde se čuje ko je koga udario i šta je ko kome govorio. Ona je mene udarila i postavio sam ruku da me ne udara dalje. Ona ima PR ekipu koja tako radi. Blam mi je da pričam o tome, jer sam ja bio s njom. Znao sam čemu ovo vodi, sad joj pesma izlazi, i njen novi brand, tako da njoj treba hajp. Ako dođe do kraja objavi ću ovaj razgovor, gde se sve dobro čuje. Glupo mi je što je ovakva svađa izašla u javnost, smešno mi je da govori da je neko čuo s nekog sprata. Ima poligraf, koji može da otkrije ko je koga udario i kako je sve bilo - tvrdi Tahirović za Avaz.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović na svadbi

 

Aleksandra Nikolić u šoku zbog sukoba Kenana i Rialde!

Ekipa portala Republika.rs kontaktirala je Rialdu prijateljicu i bivšu zadrugarku Aleksandru Nikolić, te smo je upitali da nam prokomentariše ovaj skandal koji je izbio između sad već bivšim patrnera. 

- Nisam ni ispratila, da ti kažem, zaista, malo si me sad zatekao sa pitanjem, ne mogu da verujem u to, mada ni ne verujem, ali ako je ona to potvrdila, onda sam stvarno u šoku - započela je Aleksandra za Republika.rs i dodaje:

- Nisam primetila ništa između njih, mislim nemamo mi neki kontakt, uglavnom je to nešto kratko sa Rialdom, ona mene prokomentariše, ja nju, ono standardno ,,gde si, šta radiš" pitanja i to. Ne mogu da se bavim više tim temama, ali se slažem da ne treba da ćuti, ako se to desilo, treba da se izbori za svoja prava. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading