RIALDA POKAZALA RASCEPANU USNU, PA OBJAVILA PREPISKU SA KENANOM: Pevačica donela odluku, Tahiroviću preti ZATVOR!? (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

17.10.2021

17:58

Estradno nebo se zatreslo nakon što je pevačica Rialda Karahasanović potvrdila da ju je njen bivši dečko Kenan Tahirović udario.

republika.rs, Instagram.com

Kenan Tahirović udario Rialdu Karahasanović

 

Vest koja je šokirala region jeste da je pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović pretrpela fizički napad od strane njenog bivšeg dečka i manekena Kenana Tahirovića. On je nakon toga oglasio za medije i otkrio da postoji audio snimak na kom se može čuti da je pevačica prva nasrnula na njega, a potom je pevačica ispričala da ima fotografiju ispevane usne, a tu povredu joj je, kako je tvrdila naneo Tahirović. 

Kako se ljubavni rat bivših partnera nastavlja, Rialda je objavila fotografiju prepiske, na kojoj se vidi fotografija rascepane usne Karahasanovićeve. Rialda je na Instagram profilu obelodanila sve crno na belo, a svi su šokirani krvavom usnom. 

instagram.com

Rialda Karahasanović objavila fotku povređene usne

 

- Ovo je samo deo, a nakon izjava dotičnog, ovo sve ide na sud. Dosta je bilo pravljena od mene nečega što nisam - napisala je Rialda. 

Ono što se takođe može videti jeste kako Kenan moli Rialdu da mu se vrati, a potom i priznaje da je preterao i pogrešio u svojim naglim odlukama. Nakon svega toga, Rialda je blokirala Kenana, a sada je odlučila i da ga sudski i krivično goni. 

 

Komentari (1)

Loading
Amerika

17.10.2021 21:48

Ko tr be zna dao bih ti dolar a li ja nebi ni centu lako ti je sa tim mucom kenanom