KENAN TAHIROVIĆ IMA DOKAZ PROTIV RIALDE: Otkrio sve detalje o pevačicinom UDARCU, sve se desilo u kolima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.10.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kenan Tahirović otkrio je šok detalje o Rialdi Karahasanović, bivši zadrugar od pevačice dobio prvi udarac!

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kenan Tahirović dobio batine od Rialde Karahasanović

 

Bivši zadrugar i maneken Kenan Tahirović odlučio je da progovori za medije, nakon što je njegova bivša devojka Rialda Karahasanović potvrdila da je između njih dvoje došlo do incidenta. Kenan nije poznat kao neko ko se u javnosti predstavio nasilnim momkom, što smo imali priliku da vidimo i tokom njegovog boravka u rijalitiju ,,Zadruga 4". Međutim, kako je Rialda ispričala, od njega je pretrpela udarac, a on je sada odlučio da iznese sve detalje. 

Tokom razgovora za medije, Kenan je istakao da je sve ovo Rialdin loš marketinški trik zbog njene nove pesme i brenda koji je lansirala. No, to nije sve, jer je Tahirović tvrdio da ima audio snimak na kom se čuje kako ga Rilada prva udara.

- Posvađali smo se, došlo je do toga, udarila me je u desnu slepoočnicu. Ja znam da je jesam zakačio, ali nisam hteo da je udarim. Sve se dogodilo dok sam vozio, podigao sam ruku da se odbranim od narednog udarca i u tome sam je zakačio - rekao je Kenan za Avaz.

Republika

Foto: printscreen

Rialda Karahasanović tvrdi da je došlo do incidenta sa Kenanom Tahirovićem

 

Kenan Tahirović ima dokaz protiv Rialde Karahasanović!

Kenan Tahirović otkrio je u razgovoru da ima i dokaz protiv Rialde Karahasanović i to u vidu audio zapisa, na kom se jasno, kako tvrdi bivši zadrugar, čuje ko je koga prvi udario, aludirajući da je pevačica prvo nasrnula na njega tokom vožnje. 

- Ja sam znao čemu ta naša svađa vodi. Imam audio snimak, gde se čuje ko je koga udario i šta je ko kome govorio. Ona je mene udarila i postavio sam ruku da me ne udara dalje. Ona ima PR ekipu koja tako radi. Blam mi je da pričam o tome, jer sam ja bio s njom. Znao sam čemu ovo vodi, sad joj pesma izlazi, i njen novi brand, tako da njoj treba hajp. Ako dođe do kraja objavi ću ovaj razgovor, gde se sve dobro čuje. Glupo mi je što je ovakva svađa izašla u javnost, smešno mi je da govori da je neko čuo s nekog sprata. Ima poligraf, koji može da otkrije ko je koga udario i kako je sve bilo - tvrdi Tahirović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading