KENAN UDARIO RIALDU?! Maneken nakon rasprave NASRNUO na pevačicu, ona povređena ZAVRŠILA U SUZAMA!

Autor: Republika

Zadruga

17.10.2021

10:47

Kako prenose domaći mediji maneken Kenan Tahirović navodno je nasrnuo na pevačicu Rialdu Karahasanović nakon jedne raspave.

Ognjen Bogdanović

Kenan Tahirović iRialda Karahasanović

 

Maneken Kenan Tahirović navodno je fizički je nasrnuo na svoju bivšu devojku, pevačicu Rialdu Karahasanović, i to pred nekoliko očevidaca.

Naime, kako tvrdi izvor, njih dvoje su bili u automobilu koji je bio parkiran ispred jedne zgrade, a po njihovoj gestikulaciji jasno se videlo da vode žustru raspravu. U jednom trenutku, Tahirović je navodno udario Rialdu, nakon čega je nastala prava drama prenose domaći mediji.

printscreen

Kenan Tahirović navodno udario Rialdu

 

- Video sam da je uplakana i, iskren da budem, tek onda sam primetio da pored nje u kolima sedi onaj dečko iz Sarajeva sa kojim je bila u vezi dok su boravili u rijalitiju - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- Čuo sam nju kako viče na njega, kao da se pravdala, a onda je i on povisio ton. U tom trenutku sam ugledao kako njegova ruka ide u pravcu njenog tela i jasno sam primetio da je došlo do fizičkog kontakta. Devojka je samo zanemela, a posle deset sekundi on je izašao iz automobila.

printscreen

Rialda Karahasanović

 

Rialda nije bila dostupna, a isti slučaj je bio i s njenim nekadašnjim dečkom Kenanom.

S druge strane, izvor blizak manekenu iz Sarajeva otkrio je da je on nakon raskida sa pevačicom želeo da ponovo bude s njom, da je ona bila spremna da pruži ruku pomirenja, ali zbog svega što se desilo, među njima je definitivno kraj.

- Kenan je došao u Beograd da bi se video s Rialdom i da izglade odnose. Koliko znam, bio je u Srbiji nekoliko dana jer je želeo da pruži još jednu šansu njihovoj vezi - rekao je izvor blizak manekenu za Alo.

Komentari (0)

Loading