ZOLA IZNEO VRELE DETALJE O POZNANSTVU SA ANOM SPASOJEVIĆ: Hteli su da se zabave, pa su pozvali devojke, a za 30 evra se pojavila ona!

Autor:

Zadruga

17.10.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila je u "Zadruzi 5" da Ana Spasojević prodaje svoje telo, a sada je njen dečko Lazar Čolić Zola to potrdio vrelom pričom.

Republika

Foto: printscreen

Ana Spasojević, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Lazar Čolić Zola, dečko Miljane Kulić, sinoć je ušao u Zadrugu 5, ali je pre nego što se povukao iz realnog života i uselio se u Belu kuću, Čolić je otkrio zanimljive detalje iz života.

Naime, zadrugar je u intervju za intervju otkrio sa Miljanom ove sezone neće imati odnose ispred kamera:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić

- Trudiću se da naš odnos ne bude kao ranijih sezona, samim tim ću se truditi da nemamo intimne odnose pred kamerama. Neće više biti zolandera kakvog ste navikli da gledate. Miljana neće ostati trudna jer kao što sam rekao "kajne zolander niht".

Ipak, poseban šok je vreo odgovor na pitanje kako je upoznao zadrugarku Anu Spasojević, koja se u poslednjim danima dosta pominje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Spasojević

- Znam je dugo preko svojih drugara. Bila je neka žurka, moji drugari su se malo opustili i hteli su da zovu neke devojke da se zabave. Nisu hteli da se muče, pa im je bilo lakše da plate. Sve su organizovali preko nekog lika za sitnu lovu, kad na njihovim vratima pojavljuju se Anđela Milenković Anakonda i Ana Spasojević. Drugar mi priča da su došle za 30 evra da rade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading