ČOLAKOVA MAJKA OTKRIVA ŠOK DETALJE O ŽIVOTU! Progovorila o jezivom RAZVODU, a onda smo je uhvatili u razgovoru sa Ivanom Krunić: Snajka neće na selo! (VIDEO

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

16.10.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Bane Čolak privlači veliku pažnju javnosti, a njegov boravak u rijalitiju ''Zadruga'' obeležilo je njegovo poštovanje prema majci Jasmini, ali i burni odnosi. Jasmina sada otkriva detalje iz života koje javnost nije znala.

Republika

Foto: Republika.rs

Majka Baneta Čolaka Jasmina o njegovom učešću u rijalitiju

Rijaliti zvezda Bane Čolak je neko ko je oduvek intrigirao javnost zbog svog stava, načina ophođenja prema ljudima, a onda je pojavio u rijalitiju ,,Zadruga", koji ga je vinuo u nebesa. Međutim, sa druge strane, o njegovoj prošlosti se malo zna, pa je ekipa portala Republika.rs se uputila pravo ka Užicu, gde nas je sačekala Banetova majka Jasmina Đorđević. Mi smo sa Jasminom prošli sve etape Banetovog odrastanja, a ona nam je otkrila i neke šokantne detalje koje javnost do sada nije znala. 

Kako smo saznali, Bane je pazario dva luksuzna stana u novoj zgradi, a cena kvadrata iznosi i preko 1300 evra. Jasmina je odlučila da otvori vrata porodičnog doma, koji se nalazi u samom centru Užica, ali nas je odvela i u dva nova stana, gde će se nakon rijalitija, kako je istakla, Bane i njegova voljena Ivana Krunić moći useliti. Jasmina je sa nama porazgovarala o Banetovom odrastanju, gde je nalazio njegov biološki otac tokom svih ovih godina, kao i koliko joj je bilo teško da bude samohrana majka dva, tada maloletna dečaka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

U porodičnom domu zatekli smo pravu gozbu, a gostoprimstvo Čolakove porodice nas je prijatno iznenadilo. 

Međutim, to nije sve, u jednom trenutku, hteli smo da proverimo zaista u kakvom su odnosu Ivana Krunić i Jasmina, te smo zabeležili i njihov razgovor. Suočili smo snajku i majku, a iznenadilo nas je Ivanino priznanje da joj nije svejedno kada gleda Baneta sve vreme kada mu prilaze druge devojke u rijalitiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

- Njima je i dalje sve podređeno, iako žive svaki svoj život, i u nedostatku jednog roditelja, jednostavno u meni su uvek imali prijatelja, druga, nekad sam bila samo autoritet, smatram da je to ispravno, a sada sam im samo drugarica, stariji sin mi se oženio, imam super snaju, i nadam se da će i Bane kako je rekao, čim bude izašao, da pravi svadbu - govori Jasmina, pa otkriva da nikada nije dobila novčanu pomoć od bivšeg supruga:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

- Nisam dobila pomoć od njihovog oca, ja smatram da je moj bivši muž normalan čovek, ali znate kako, kada se bračni parovi razvedu, obično se razvedu i od žene, i od dece. U ovom slučaju je bio inat, osveta, ne bih umela da definišem, on je osnovao novu porodicu, mi smo bili u drugom planu, što je meni kao bivšoj ženi potpuno normalno, deca su prilično patila zbog toga, jedna patnja, druga patnja, pa me jednom prevari, pa onda obeća nešto, pa me opet prevari, pa je u jednom trenutku samo prelomilo. Sad imaju poštovanje, s vremena na vreme se čuju, možda na primer češće neko deseti iz familije pita za njih, nego on, jer je u svojoj priči.

Ivana Krunić otkrila da pati za Banetom Čolakom!

Dok smo bili u poseti porodici Baneta Čolaka, njegova majka Jasmina Đorđević pozvala je buduću snajku Ivanu Krunić, koja nije znala da snimamo razgovor, kako bismo imali pravu sliku njihovog odnosa. Kada smo joj otkrili da je snimamo, upitali smo je da nam otkrije da li je istina da pati za Banetom i šta mu sada najviše zamera. 

- Videćemo za svadbu kako se bude pokazao. Nema ništa da mi se ne sviđa, ali ako bude ovakav kakav je, biće super! Ovo je veliki test za njega i za mene! - izjavila je Ivana u razgovoru za Republika.rs.

Zerina Hećo bacila crnu magiju na Baneta Čolaka?

Ljubav Zerine Hećo i Baneta Čolaka bila je jedna od burnijih odnosa u rijalitiju

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Buran odnos Zerine Hećo i Baneta Čolaka

- Ne verujem da su takve stvari, verujem da toga ima, ali mislim da je Bane izgradio neviđenu kulu od karata, to je delovala kao ljubav veka, Zerina je volela Baneta, Bane je voleo Zerinu, ne mogu jedno bez drugog, ali gotovo. I onda ulaze u Zadrugu i dešava se Zerinina promena... - govori Jasmina u razgovoru za Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading