DALILA OTVORILA DUŠU MATOROJ I PRIZNALA SVE ZA CARA? Zadrugarke prekrile bubice, pa šaputale sakrivene od svih! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.10.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Jovana Tomić Matora sakrile su se misleći da ih niko ne vidi, pa čak ni kamera, prekrile bubice i počele da šapuću, a s obzirom na to da je Dalila bila ta koja je govorila, najverovatnije je tema ovog razgovora bio Filip Car.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Jovana Tomić Matora se sakrile da bi razgovarale

Nakon što su bile kod Mikija, Jovana Tomić Matora i Dalila Dragojević su odlučile da prošetaju i porazgovaraju, a Dalila je sa uzdahom rekla da joj je žao što ne može sve da kaže Matoroj.

- Zamisli...Joj, šta bih ti rekla sad - rekla je Dalila.

- Strast Božija - odgovorila je Matora, a kako joj je Dalila pokazala da ne može da joj priča pred svima i gde svi čuju, Matora je rekla da zna gde mogu da se sakriju. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Jovana Tomić Matora prekrile bubice i razgovarale

Dalila je imala potrebu da se otvori i poveri Matoroj, te su odlučile da se vrate do hotela, misleći da ih niko neće videti, te su prekrile bubice i počele da šapuću, a po svoj prilici Dalila je pričala o Filipu Caru i njihovom odnosu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading