STANJE JE KRITIČNO, SVI SE MOLE ZA NJENO ZDRAVLJE! Subotićki se operacija ISKOMPLIKOVALA, suočava se sa strašnim BOLOVIMA!?

Autor: Republika

Zadruga

16.10.2021

14:23

Aleksandra Subotić napustila je pre nekoliko dana "Zadrugu 5", a razlog je bio zdravstvene prirode.

E-Stock

Aleksandra Subotić proživljava ogromne bolove

Aleksandra Subotić napustila je pre nekoliko dana "Zadrugu 5", a svi su se pitali šta je razlog, s obzirom na to da je u rijalitiju proslavila svoj 25. rođendan. Ona se i dalje nalazi van rijalitija, ali kako se saznaje u medijima, Subotićka trpi nesnosne bolove, usled komplikacija koje su nastale nakon operacije.

Ljuba Pantović, sada je glavna podršci svojoj ćerci u ovim kriznim momentima, a ona je sada progovorila o Subotićkinom stanju, i istakla da je njena operacija bila jako rizična:

 

 

Aleksandra je rođendan proslavila u rijalitiju tako da njen izlazak u spoljni svet sigurno nije bio zbog toga. To zašto je ona konkretno puštena, to je između nje i televizije. Ja o tome ne mogu da pričam, niti kad će se vratiti. Aleks ima komplikacije, to stoji, zato što je uradila dve operacije nekoliko dana pred ulazak, a to se tako ne radi. Mora da se ispoštuje postoperativni tok. Svi znamo koliko su operacije nosa rizične i složene, i boravak u tim prostorijama koje su pod jakim klimama, gde ima mnogo prašine i prljavštine doveo je do nekih smetnji. Ona je ušla u rijaliti rovita i desile su se komplikacije. Sećam se da sam i ja dva puta bila bolesna unutra iako nemam nikakve zdravstvene tegobe. – rekla je Ljuba za Svet!

Komentari (0)

Loading