TA DEVOJKA JE OPSEDNUTA, PLAŠIM SE ZA SEBE: Ana Korać ponovo na METI Marinkovićeve, svakim danom sve više LIČE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.10.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanula je Majina fotografija iz provoda, na kojoj se ne može prepoznati, da li se radi o Koraćevoj ili pak o Maji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković opet imala intervenciju

Maja je već dugo na meti kritika da svakim danom sve više i više liči na poznatu starletu Anu Korać, jer već godinama unazad, kopira na sve načine, što od stajlinga, pa do brojnih intervencija, kojima se podvrgla, ali po svemu sudeći, ona tu ne planira da se zaustavi.

Naime, Maja je izašla u provod sa bivšim cimerkama iz "Zadruge", a videlo se da nosi flaster iznad očiju. Mnogi su posumnjali, da je zadrugarka ponovo uradila "mačije oči", koje je nedavno korigovala Koraćeva.

Foto: printscreen

Maja Marinković u izlasku

- Okej, kontam da ti se nešto sviđa, ali baš istu stvar, a pritom me pljuje na jednoj strani, na drugoj strani.. Ta devojka je opsednuta mnome, ja sam to govorila još u drugoj sezoni, non-stop me gleda, kao psihopata najveća. Ona je šila haljine koje sam ja nosila prošle godine. Poslaću joj ovo jer ovo jedino nije nosila. Svuda me negativno komentariše. Ona želi da bude ja, da se ponaša kao ja i da izgleda kao ja. Bila sam sad kod mog šminkera. I on mi ispričao da ga je taj i taj zvao da našminka jednu devojku jer nije smela ona da ga zove. Kaže ko je u pitanju, kaže Maja Marinković. On kaže našminkaću je, naravno, nije problem, to je moj posao. On je došao tu pred ulazak u Zadrugu. Pokazala je moju sliku, i rekla je: "Ovako, kao lutku da me našminkaš". I rekla mu je da je bila kod plastičnog hirurga i htela nos kao Anin. Kaže mi: "Ana, bojim se za tebe", može da me sačeka negde iza ćoška. Postalo je jezivo, bilo mi je smešno, ali sad kad mi je ispričao to, malo se plašim. To su fanovi, ozbiljni. Komentarisala je ona i Davida, da je dobar frajer, da mu vidi s*ks u očima - ispričala je Koraćeva jednom prilikom.

Podsetimo, njihov sukob datira, još odavno i mnogo pre Majinih intervncija, a kao krivca za njihovo ekstremno neprijateljski stav jedna prema drugoj, mnogi upliću Janjuša, sa kojim su se obe starlete, imale romansu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading