OTKRIVAMO! Ovo je TREĆI ZADRUGAR koji se večeras USELJAVA na imanje u Šimanovcima, sprema se NEVIĐENI haos! (FOTO)

Autor: Maša KOMATINA

Zadruga

16.10.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republike. rs došao je u posed najnovijih informacija ko je treći zadrugar, koji se večeras useljava na imanje u Šimanovcima.

Republika

Foto: youtube.com

Marko Đedvoić je treći zadrugar koji se useljava

Večeras, kao što je produkcija i najavila, nas očekuje pored emisije "Pitanja novinara" i novo vanredno ubacivanje. Kako nezvanično saznajemo, večeras nas očekuju tri ubacivanja.

Kao što smo nedavno pisali, Tara Simov usled brojnih finansijskih nedaća, ali i sa velikom željom, da izreklamira svoju novu pesmu, ulazi da obeleži novu sezonu "Zadruge 5", što nije iznenadilo mnoge, s obzirom da se o njenom ulasku uveliko pričalo. Sinoć je Tara Simov održala žurku povodom promocije pesme, ali ju je odala bivša zadrugarka, te objavila Instagram stori, gde je napisala: - Nedostajaće majmun - napisala je Ivana Mariković i tagovala, te objavila Taru Simov. Čime su se naše tvrdnje o njenom ulasku upotpunosti obistinile.

Foto: printscreen

Tara Simov večeras se useljava na imanje u Šimanovcima

Naredni od  tri ulaska će biti ulazak Miljaninog bivšeg Lazara Čolića Zole, koji je već najavljivao na svom profilu da će se pridružiti zadrugarima uskoro, a sad je objavio i da je stigao u Beograd, te osvežio i frizuru, a sve najave su bile pred ulazak u "Zadrugu". Zola je, takođe, izbrisao sve fotografije sa svog Instagram profila pred ulazak iz nepoznatog razloga.

Foto: printscreen

Lazar Čolić najavio ulazak

Treći ulazak ostao je pod velom tajne, a portal Republika.rs došao je u posed najnovijih informacija, od bliskog izvora, koji nam je otkrio, koji nam je otkrio sve detalje do sada ne poznate javnosti:

- Tara Simov se dosta lomila da li da uđe, ali konaćno je prelomila, što zbog promocije nove pesme, ali i brojnih drugih razloga. Ona neće ući sama, ulazi večeras  sa poznatim novinarom Marko Đedovićem u paru - tvrdi izvor blizak redakciji portala Republike.rs.

Da li je ta misteriozna ličnost zaista Marko Đedović, koji se nije oglašavao u poslednje vreme, ili ipak neko drugi, saznaćemo večeras.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ilija

16.10.2021 10:45

Trebaju nam nove VIP ličnosti. Sve nikogovići. Ne mogu da im zapamtim imena.

Svetlana Petrov

16.10.2021 11:25

Veliki sef je opet promasio tajming. Sta ce ovo troje?? Trebao je da ubaci Maju Marinkovic, Minu i Tomovica