TUČA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA I OSMANA KARIĆA ŠOKIRALA SRBIJU: Ona je razlog ŽESTOKOG OBRAČUNA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.10.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Osman Karić potukli su se kao klinci, a razlog je jedna devojka!

Republika

Foto: printscreen

Osman Karić, Kristijan Golubović

Bivši zadrugar i krimi momak Kristijan Golubović gostovao je u emisiji "Balkan info", a tom prilikom progovorio je o svom kriminalnom putu, ali i o odrastanju i mladalačkim danima.

Golubović je ovom prilikom progovorio o jednom popularnom beogradskom bazenu gde su se tokom leta okupljala zvezdarska deca. Tu su se rađale prve ljubavi, pokazivala se prava hrabrsot, ali i razrešavali sukobe.

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović progovorio o tuči sa Osmanom Karićem

Tako je, kako kaže Kristijan, tamo došlo do njegovog sukoba sa Osmanom Karićem. Naime, Osman Karić sedeo je sa jednom devojkom na stepenicama kada je Kristijan prolazio pored njih:

- Osman je očigledno utripovao da sam joj nešto rekao ili da sam je pogledao, te je ustao i upleo mi se u noge, a ja sam zbog toga izgubio ravnotežu i seo na stepenik. Odmah sam počeo da ga udaram pesnicama. To je trajalo možda pet sekundi, razdvojili su nas stariji. Ja iskreno nisam očekivao to od njega. Uvek sam bio krupniji i za tri glave viši od njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading