ČAPRIĆKA PRIZNALA DA JE DALILA KRIVA ZA NJEN RASKID SA FILIPOM CAREM: Žalim UDATU ženu, pokazala je PRAVO LICE!

Autor:

Zadruga

16.10.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić je istakla kako je zbog Dalile odustala od bivšeg dečka Filipa, čime je izazvala opšti karambol.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sandra Čaprić progovorila o Dalili i Filipu

Na početku Zadruge 5, Filip Car se prepustio strastvenim poljubcima sa sa Sandrom Čaprić, bez obzira što se prilikom ulaska izjasnio kao emotivno zauzet dečko, koji će biti veran svojoj devojci Maji Marinković, on je brzo potklekao i upustio se u vezu sa Sandrom koja je bila kratkog daha, jer su potom izrodile simpatije prema udatoj Dalili.

Sada su isplivali šokantni detalji do sada nepoznati javnosti. Naime, Sandra je napokon odlučila da progovori i tom prilikom je otkrila, da je odstupila od poznatog šarmera, baš zbog Dalile:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Filip ne prestaju da flertuju

- Nemam lepo mišljenje o njima. Na početku sam ih zgotivila, sa Dalilom sam se lepo slagala i savetovala u vezi Cara, a posle je izljubomorisala za bubicu za Dejana. Ja nisam imala nikakve namere, moralisa mi je o tim stvarim. Ispostavilo se da me je ona razdvojila od njega. Želela sam da uđem u vezu sa njim, ali nisam mogla da iznesem neke stvari jer nisam rijaliti igrač kao oni - rekla je Sandra.

- Ti si bila ta koja je govorila mom suprugu sve i svašta u prolazu, govoriš mu prijatno, donosi ti bubicu. Meni nisi važna ovde da znaš. Sve tvoje emocije su lažne - rekla je Dalila Dragojević.

- Ja ovde volim mnoge, nećeš mi ti pričati šta ću da radim. Ne želim ti ništa loše. Žalim te. Ja sam slobodna devojka mogu da kažem i radim šta hoću. Ti si dno dna. Morališeš mi za Filipa, a ti si udata žena. Ja sa Carem ne pričam. Dalila kada je ušla ovde mnogo mi je bila draga, ali sada je pokazala svoje pravo lice - rekla je Sandra.

- Ti glumiš ovde, kada ustaneš i pričaš, nemaš emociju - rekla je Miljana Kulić.

- Okej, pošto me je razočarala, nominovaću Dalilu, više me je povredila - završila je Sandra.

- Dalila i ja smo bile mnogo dobre. Mnogo dugo se znamo. Jednom me je iznervirala i htela sam da je tučem na moru. Ja njoj hoću da pružim podršku uvek. Neću da pričam o Dejanu, moja profesija je rijaliti učesnik. Ja ovde ne mogu kalkulišem te emocije. Ove stvari nisu za džabe što se dešavaju, uvek ću joj pružiti podršku ako je srećan. Ako si i sa ovim okej, podržavam. Najgore od svega što ne vide svi kako nas dve pričamo i komentarišemo. Meni je sada prvi put da pričamo na ovaj način i da nemamo otvoren odnos. U ovoj situaciji je najteže biti svoj. Ja ne mogu da utičem na tebe i na tvoju glavu. Ti imaš želju da budeš svoja po onom osećaju kako te ja znam - rekla je Matora, pa dodala:

- Što se tiče Filipa, nisam promenila mišljenje o njemu. On je majmunčina kao i ja. Šaljem Filipa, sačuvaću Dalilu - rekla je Matora.

Podsetimo, nedavno su se pojavile sumnje da se uskoro u Belu Kuću, useljava ni manje ni više, već Filipova bivša devojka, a ukoliko se te sum je obistine, osraje da vidimo, da li će njen ulazak pomrsiti potpuno konce Dalili i Filipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading