ISPLIVALI ŠOK DETALJI LUNINOG I MARKOVOG BRAKA! Miljković ŠTEKARI na NJOJ, zadrugarka ZAKUKALA na sav GLAS: NJEGOV AUTFIT JE SKUPLJI OD MOG!

Autor:

Zadruga

16.10.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Luna Đogani i Marko Miljković govorili su o tome koliko novca troše na garderobu, a Marko je svojom izjavom sve šokirao.

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Marko i Luna izneli šokantne detalje

Pobednica Zadruge Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković pokrenuli su vlastiti YouTube kanal, te su nakon rijaliti karijere krenuli na ovaj načinda zarađuju, i to jako unosno. Luna i Marko važe za skladan brak, te se mnogi dive njihovom braku, koji po svemu sudeći odiše harmojinom, sada su su isplivali detalji iz njihovog braka, kojima se niko nije nadao.

Naime, Luna Đogani i Marko Miljković govorili su o tome koliko novca troše na garderobu, te tom prilikom otkrili da je Luna ta koja se često obuče za manje para nego njen suprug. Luna i Marko su na snimanju jedne emisije otkrili da se Luna od glave do pete obukla za 8.000 dinara, dok je Marko potroši mnogo više.

Foto: Republika.rs/G.D

Marko i Luna imaju skladan brak

 

Juče sam na brzinu uletela u radnju, bila sam sa bebom. Kupila sam čizme, pojas i mušku majicu, XXL veličinu, koštalo je 8.000 dinara - rekla je Luna za Kurir.

Moje patike koštaju 15.000 - 16.000, farmerice takođe oko 15.000 - 16.000, to je oko 30.000 i majica 6.000 dinara, znači kompletno od glave do pete, 36.000. Dobro sat, to nema veze - rekao je Marko, a Luna se nadovezala:

Markov autfit je skuplji od mog, da se zna da nisu sve žene iste.

Podsetimo, oni su često nba meti šuškanja, a od kako su se povukli iz rijalit karijere, oni su totalno promenili ploču, te će retko kad biti prilike da čujemo o nekom snakdalu iz braka ovog popularnog dvojca, ali samim time što su izneli svoje finansije, koje po mnogima nisu ravnomerno podeljene, jer Marko troši duplo više od pevačice, mnogi smatraju, da bi na to trebalo da obrate pažnju, kako ne bi došlo do bračnih razmirnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojvoda

16.10.2021 10:13

To je taj kriminalac Marko Miljkoić.

Odgovori 25 7
Dera

16.10.2021 11:08

Kreminalac.

Odgovori 26 8
Stefa

16.10.2021 11:28

Jadnik u majici.

Odgovori 30 7