SADA JE SVE JASNO! Mišel Gvozdenović KONAČNO priznao da li je LOPUŽAO po nastupima: : Mi KRVAVO zarađujemo taj HLEB!

Autor:

Zadruga

16.10.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mišel konačno progovorio o optužbama na njegov račun da krade po nastupima, u svoju odbranu izneo nis stavova.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mišel Gvozdenović tokom učešća u "Zadruzi 4"

Pevača Mišela Gvozdenovića publika je prvi put upoznala kroz takmičenje ''Zvezde Granda'' pre više od jedne decenije, a nakon nekog vremena medijske tišine, ovaj i ne toliko popularni pevač, opet je privukao pažnju medija, ali ne zbog vokalnih sposobvnosti, već zahvaljujući ulasku u najpopulrniji rijaliti "Zadrugu".

Međutim, pored javnosti, koja je većinski bila na strani ovog povu;enog momka, što zbog vaspitanog ponašanja, i staloženog, on je bio na meti i drugih, koji smatraju da je ovaj rijaliti igrač lopov, te da krade bakšis, i da je fino ponašanje, zapravo samo maska.

- Pričala je jedna takmičarka, a onda se nadovezao još jedan učesnik rijalitija, da kradeš bakšiš - rekla je voditeljka u toku Mišelovog gostovanja u ''Grand magazinu''.

- Ja sam stavio tačku na to. Ta dama, nikad ništa loše nisam rekao za nju, iako ona za mene jeste, neću da joj dajem pažnju, može da priča šta hoće. Da li ja kradem, trpam pare u čarape, nogavice... Pa šta i da sam krao? A nisam! - odgovorio je pevač.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mišela Gvozdenovića javnost pamti po "Zvezdama Granda"

On je dodao da se iza takvih tvrdnji mora priložiti i dokaz, kako bi to bilo uopšte i razmotreno, da li je istina, ili nije.

- Nikad nije izašao nijedan dokaz, nijedan kolega nije uperio prst u mene i rekao da sam krao. Zašto da kradem? Ja lepo radim i zarađujem. Svi se mučimo na toj tezgi i krvavo zarađujemo taj hleb - objasnio je Gvozdenović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading