ALEKSANDRA SUBOTIĆ BOLESNA?! Starleta otkrila da li se vraća u ZADRUGU 5!

Autor: Republika

Zadruga

16.10.2021

09:06

Starleta Aleksandra Subotić napustila je Zadrugu 5, a evo da li će se vratiti.

youtube printscreen

Aleksandra Subotić

Zadrugarka Aleksandra Subotić napustila je rijaliti program i vratila se u spoljni svet, a to je izazvalo velike spekulacije.

Naime, mnogi su pretpostavljali da je razlog izlaska rođendan njenog deteta, a Aleksandra je sada otkrila za Kurir zašto je napustila Belu kuću, ali i kada će se vratiti:

 

 

- O razlogu zbog kog sam izašla iz "Zadruge" ne mogu da pričam, ali istina je da je u pitanju zdravstveni problem. Iz godine u godinu rijaliti je postao sve ekstremniji. Trenutno mi prija ovako, imam ženu koja čuva decu pa mogu da se posvetim malo i sebi. Trebalo bi u narednih mesec dana da se vratim u "Zadrugu", ali to ćemo sve da vidimo jer je to komplikovana priča.

printscreen/instagram.com/sandrasuboticss

Svi su mislili da je razlog izlaska Aleksandra Subotić rođendan njenog sina

Međutim, boravak u "Zadruzi" njoj je veoma pomogao, te je čak uspela i da sredi odnos sa Pecom, svojim izabranikom:

- Meni je boravak u ovom rijalitiju veoma pomogao da sredim svoj odnos sa Pecom. Mi smo sada u ljubavi baš onako kao na početku veze. Tamo sam videla kako kući sve imam na tacni i koliko sam zapravo srećna i ispunjena sa svojom decom i Pecom i iskreno uplašila sam se kada sam se osvestila i shvatila kako su pojedinci mizerni i za šta se bore.

 

Komentari (1)

Loading