CARU PRORADILA SUJETA! Mensur ga doveo do ludila, pa potkačio Janjuša i Tomovića: UDARIO JE ŽENU I PLAČE, A MENI POPUJE!

Autor:

Zadruga

15.10.2021

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon emisije ''Gledanje snimaka sa Ivanom Šopić'' Filip Car se nije smirio od komentara koji je dobio od Mensura Ajdarpašića, te je u izolaciji besneo, pa potkačio i Janjuša i Vladimira Tomovića.

Republika

Foto: republika.rs

Filip Car opleo po Janjušu, Vladimiru Tomoviću, Dejanu Dragojeviću i Mensuru Ajdarpašiću

Nakon burne večeri i emisije ''Gledanje snimaka sa Ivanom Šopić'', Filip Car je odlučio da večera, međutim kako je kročio u Belu kuću smrklo mu se jer je ispred sebe video Mensura Ajdarpašića, koji ga je za crnim stolom brutalno izvređao, te Car i dalje kipti od besa, te se vratio u izolaciju kod Dalile Dragojević, rekavši joj da od dreke u kući ne može da jede tamo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car jede u izolaciji

Car nije krio da je nervozan i besan, te je priliku što je nasamo sam sa Dalilom iskoristio da olakša dušu i ponovo opleo po Menusuru, Janjušu, Dejanu Dragojeviću i svom prijatelju Vladimiru Tomoviću.

Filip ne može nikako da se pomiri sa rečima koje mu je Mensur uputio, te je osuo po njemu, ne štedeći reči.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car opleo po Mensuru

- Meni je on drag, ali j*be maloletnicu, sa onom drugom se tukao... I on će meni da priča što šarmiram tuđu ženu... Pitao bih ga li to radi da bi skupljao plus kod naroda... Nego sam obećao da neću neke stvari. I Dinu znaš kako bih šamarčinu zavalio, nego moram da ćutim svima. I Čaprićka danas, pita me što je ne branim... Ja sam došao do Mensura ispred face, jer samo uvažavam kad sam tu. Tako sam i Tomoviću prošle godine u garderoberu, ispoštovao me je, sad smo prijatelji. A ovo na 20 metara kad neko viče, čoban tera ovčice, koga on straši... Počeo da plače danas... Šta, treba da dobije menstruaciju? To nisam ni kod Vladimira voleo, dolaze kao popovi u Zadrugu, a ne znaju gde će od svojih sr*nja... Šakom je Vladimir udario ženu, nema prava meni da priča nešto... Mene su Mina i Aleksandra prošle godine, ništa im nisam uradio. Jednom sam ženu udario u životu. Ja nemam to u sebi, ja ne prezam od toga što smo na televiziji. Nego imam sestru kod kuće i polusestre, inače da imam to u sebi, odrao bih ih sve prošle godine šta su mi radile i kako su me udarile... Mogu da nap*šim, ali da udarim ne mogu... I onda mi on priča neke stvari. Ima još jedan momak ovde koji mi priča neke stvari, a znam šta radi vani... Janjuš isto ustao nešto i počeo... Jednom se pravi greška, koja njegova greška... Došao u rijaliti, imao dve afere u prvoj, pa u trećoj, pa dalje... Meni su oni nejasni. Zamisli da Mensur udari šamar Dinu sutra, da ja ustanem i kažem: "Šta je ovo, da li je moguće?". Prošle godine kad sam udario Cveleta, Tomović je prvi ustao, a on se tukao po rijalitijima - besneo je Car, pa nastavio:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car ne može da shvati Dejana Dragojevića

- Da sam ja na Dejanovom mestu, već bih potpisao papire za razvod - rekao je Filip, na šta je Dalila rekla da oni svi samo žele da unište njenu i Dejanovu ljubav.

- To je to što sam rekao, da ću ja na kraju da budem kriv. Ja jedino Dejana ne mogu da provalim. Da li ti on nabija grižu savesti, da li glumi žrtvu, da li te toliko voli... Izluđuje me koliko mi je nejasan - nastavio je Car, a Dragojevićka je nastavila sa provokacijama - voli me i ja njega volim najviše na svetu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević pobesnela na Filipa Cara

Ovo je Cara razbesnelo te ju je upitao voli li ga kao tetku svoju ili kako, te da bi voleo da vidi još nekog muškarca koji trpi sve što Dejan trpi, a onda dodao da bi se ona zasigurno osećala sigurnije uz njega, nego uz Dejana.

- Sad bih te poslala, bolje da se ne izražavam... - odbrusila je Dalila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading