OSMAN PROGOVORIO O POTENCIJALNOJ SNAJKI: Ne sumnjam u Stefanovu ljubav, Jovana je NESREĆNA!

Autor: Republika

Zadruga

15.10.2021

19:46

Nakon što je Sanja Grujić otvoreno rekla da gaji emocije prema Stefanu Kariću oglasio se njegov otac Osman i otkrio kakvo je njegovo mišljenje o svemu tome, ali i kako Stefanova devojka Jovana Ljubiavljević gleda na celokupnu situaciju.

youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić progovorio o Sanji Grujić i Jovani Ljubisavljević

Otkad se prvi put pojavio u rijalitiju ''Zadruga'' Stefan Karić je zapao za oko javnosti i to ponajviše ženskoj populaciji koja je ''glavu izgubila'' za njim, a ni zadrugarke koje su mesecima živele sa njim nisu bile imune, te su mnoge završile sa njim u emotivnim odnosima, a neke su mogle samo da sanjaju o tome. Nedavno je i zadrugarka Sanja Grujić priznala da gaji emocije prema Stefanu, a onda se oglasio i njegov otac Osman, koji ne ostaje nem kada je njegov sin u pitanju, prenosi Pink.rs.

 

 

Naime, Osman je prokomentarisao potencijalnu snajku, te otkrio i kako na sve to reaguje Stefanova devojka Jovana Ljubisavljević, kao i da li i dalje obitava u porodičnoj vili.

- Kad je reč o Sanji Grujić i njenoj izjavi da joj se sviđa Stefan Karić, nisam iznenadjen. 99% devojaka to misli samo se ne izjašnjava. Stefan je dopadljiv dečko, svestan sebe, ima taj bejbi fejs, umiljat je i ima osmeh od milion dolara. Baš sam pristrasan, ali zaista je tako - kaže Osman kroz osmeh i dodaje:

Republika.rs

Sanja Grujić priznala da gaji simpatije prema Stefanu Kariću

- Što se tiče Sanje slabo obraćam pažnju na tu devojku zbog aktuelnijih tema koje se dešavaju u Zadruzi, ona mi je još uvek neko po strani, da ne kažem nebitan lik. Mozda će vremenom ući u neku priču, pa cu moći da je ocenim. Što se tiče Stefana, ne sumnjam u njegovu ljubav prema Jovani Ljubisavljević - Karić, tako da sam siguran da neće ulaziti u bilo kakvu vezu, pa tako ni sa Sanjom Grujić - rekao je Osman pa priznao da postoje stvari zbog kojih je Jovana nesrećna:

 

 

- Što se tiče Jovane i onog što ja mogu da vidim i zaključim, jako je nesrećna zbog razdvojenosti sa Stefanom. Veći deo dana provodimo svi pored malog ekrana, gledajući Zadrugu. Da, živi sa nama u kući i smatramo je članom svoje porodice - rekao je Karić.

 

Komentari (0)

Loading