DALILA KIPTI OD BESA! Sandra Čaprić je BRUTALNO izvređala: MORALNA BUDALO, SPASI BRAK RASTURAČICE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.10.2021

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije ''Gledanje snimaka sa Ivanom Šopić'' pušteni su klipovi u kojima Dalila Dragojević komentariše Sandru Čaprić i besni zbog pogleda koji joj ne odgovaraju, a onda je ustala Sandra i osula po Dalili i njenom ponašanju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Sandra Čaprić u svađi

U nekoliko puštenih snimaka zadrugarima, jasno su prikazane situacije u kojima je Dalila Dragojević besna na Sandru Čaprić i komentariše poglede upućene njoj koji joj se u određenm momentima nisu svideli.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević gleda snimak u kom komentariše Sandru čaprić

Nakon što su pogledali snimke, Dino Dizdarević je bio stava da je Dalila zapravo ljubomorna na Sandru i Filipa Cara i njihovu doskorašnju romansu, na šta je Dalila tražila Miljani Kulić da ustane i prepriča kako ju je Sandra Čaprić posmatrala.

- Sedeli smo Dalila i ja, pogledala sam Sandru i uplašila se... Ovako je gledala, Dalila ju je pitala šta je, ona nastavila. Shvatile smo o čemu se radi - objasnila je Miljana, a Dalila je zamolila Sandru da joj se ''skine sa kičme.''

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić objašnjava kako Sandra Čaprić gleda Dalilu Dragojević

- Žena je utripovana, prala se preko mene, ima ludilo u glavi, objasnila je ko je i šta je. Meni je patetisala i moralisala, i Car mi je pričao kako devojka treba da se ponaša u vezi, a sad opravdavaju gospođu. Ovo govori o njima - rekla je Sandra, što je Dragojevićku razbesnelo.

- Hoćeš preko tuđiš grešaka da opravdaš svoje, ušla si u vezu sa zauzetim.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sandra Čaprić se usprotivila Dalili Dragojević

- Moralna budalo, ja sam slobodna žena, mogu da radim šta hoću, a ti si zauzeta. Spasi brak, rasturačice, rijaliti igračice, meni te je žao. Znaš li koliko si jadna? - uzvratila je Čaprićeva.

- Ti si jadna, bila si dva dana u vezi, pa si bila šutnuta. Uhvati se Marka, budi mu sunce, pa će možda Stanija biti ljubomorna na tebe - nastavila je Dalila, a onda se umešao i Stefan Mihić i napao Sandru Čaprić.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević napala Sandru Čaprić

- Može ona iz sela, ali selo iz nje nikako. Ovo kako se ponaša prema Dalili, prilazi joj onako... Dalila je za tebe institucija lepote, nemaš argument da je vređaš, pričaj sa njom sa dozom poštovanja.

- On je zaljubljen u mene sto posto... - zaključila je Čaprićeva, a Anđela Đuričić mu je dobacila da ju je do jutros hvalio na šta je Sandra imala samo da kaže da je pljuje jer je ispaljen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading