KAKVA ZATUCANA KLOŠARČINA! Mensur ŽESTOKO ponizio maloletnu MILICU, zadrugar ZGROZIO čitavu JAVNOST!

Autor:

Zadruga

15.10.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić je pred svima ponizio Milicu, a nije štedeo ni njene roditelje, ovaj zadrugarov pote, naišao je na strašne osude javnosti.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić napao Milicu Veselinović

 

Mensur Ajdarpašić je na meti osuda, još od "Zadruge 3", kada je u vezi sa Minom Vrbaški, pokazao, i ne baš tako lepo ponašanje. Ovog puta, zgodni Crnogorac je već na pocetku "Zadruge 5", uplovio u vezu sa maloletnom Milicom Veselinović, a njihova veza, naišla je na mnogobrojne kritike, što od zadrugara, ali i od auditorijuma. 

Ono što Mensuru, mnogi zameraju, jeste način na koji se ophodi prema Milici, a u poslednje vreme su čak krenule sumnje da Crnogorac, diže ruku na nju, jer se pre nekoliko dana, pojavili slike Veselinovićeve u podlivima i masnicama.

Naime, Mensur je sada sve razbesneo, kada je sa svojim zadrzim stavovima, napao Milicu, prvo kroz šalu, jer je duže spavala, ali nakon toga se nije zaustavio, te je zadrugar, osuo paljbu, čak i po njenoj porodici:

Foto: printscreen/RTVPink

Mensur Ajdarpašić je postao poznat po vezi sa Minom Vrbaški

E, jadan ja, ako mi žena bude ovakva, ako bude ustajala u 14h, samo ću večeru imati - šalio se Mensur.

- Još samo da je odvikneš od pušenja - rekao mu je Marko.

I ja sam Marka odvikla - pohvalila se Stanija.

Ja ne razumem ni te roditelje koji tako mladoj deci dozvole da puše u tim godinama. Dao bih ja njima nešto drugo da puše, zdravije je - govorio je Mensur.

- "Kakva zatucana klošarčina", "Neka sam sebi spremni da jede idiot" , "On je od onih što im je žena u kuhinji, a oni švrljaju na sve strane", "On je stvarno mentol, razočarao me je ovim stavom" - bili su samo neki od komentara besnih korisnika društvenih mreža zbog ovakvog stava kršnog Crnogorca budući da je jako mlad da bi ovako razmišljao, a ovo nije prvi put da javnost stane na stranu maloletne Milice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading