SPREMNI DA SE OBRAČUNAJU SA FILIPOM I JANJUŠEM! Maja Marinković ULAZI u Zadrugu, a EVO ko joj se PRIDRUŽUJE!? (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

15.10.2021

14:30

O Majinom ulasku u finalnu sezonu Zadruge 5, već uveliko se spekuliše, a sada je sa novom objavom totalno uzburkala javnost.

printskreen/pink TV

Maja Marinković ulazi u Zadrugu 5?

O ulasku Maje Marinković u finalnu sezonu "Zadruge 5" se spekuliše dosta od kako je srpska starleta, Stanija Dobrojević, nedavno na kratko napustila imanje, a kada se vratila, otkrila zabranjene informacije, da će njena bliska prijateca vraća u rijaliti, nakon poduže pauze.

Mnogi su se pitali, kada će poznata starleta odlučiti da uđe, s obzirom da je njeno učešće, obeležilo predhodnu sezonu. O njenom ulasku, već neko vreme se šuška, kao i o veličini honorara, s obzirom da je Maja bez obzira na kontroverzno ponašanje, koje je prikazala, opet pokupila veliki broj glasova i simpatija domaće javnosti.

Sada je konačno, isplivao dokaz koji naslućuje da je Marinkovićeva, konačno prelomila, što je obradovala njene mnogobrojne pratioce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

Naime, Maja se u zagrljaju Takija, fotografisala ispred zgrade Pinka. Da li je ovim htela svima da poruči, da ovaj put ne ulazi bez njenog Takija, ostaje da vidimo, ali smo sigurni da ukoliko dođe do toga, da gledaocima predstoji, jako uzbudljiva sezona.

Komentari (1)

Loading
Vuk

15.10.2021 21:10

Hajde da svi zadrugari udju sa roditeljima.