OSMAN PROZVAO ŠA JAVNO: Karić u Tarinom zagrljaju ponizio repera! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.10.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon komentara Osmana Karića na račun repera Nenada Aleksića Ša društvene mreže gore!

 


Bivša zdrugarka i pevačica Tara Simov ovog jutra provela je vreme u porodičnom domu Stefana Karića, sa njegovim ocem Osmanom Karićem i Jovanom Ljubisavljević, što su ovekovečili i Instagram storijima. Ovo nije ništa čudno, shodno tome da je Osman uvek bio na Tarinoj strani, te da joj je pružio podršku onda kada joj je to najviše trebalo.

Podsetimo, izvor blizak Simovljevoj otrkio je za portal Republik.rs da će Tara ove subote ući u rijaliti ,,Zadruga 5”, pa je verovatno došla na kafu kako bi popričala sa Jovanom i Osmanom da li treba nešto da prenese Stefanu, koji se već nalazi u rijalitiju.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Nenad Alesić Ša otvorio dušu

 

Međutim, još veću pažnju privukao je Osmanov citatis na Instagram storiju, kojim je žestoko isprozivao Nenada Aleksića Ša, inače Tarinog bivšeg dečka. Naime, nakon što su izbacili stori na Instagram, Osman je isprovocirao Tarine pratioce da ga ne mešaju sa Ša.

- Ne, ne, ja nisam Ša, ja sam Osman ba - napisao je Karić u šali.

Republika

Foto: instagram.com

Osman Karić prozvao Nenada Aleksića Ša

 

Ostaje nam da sačekamo subotu i vidimo da li će se Tara upustiti u rijaliti avanturu, a svi čekaju da vide kako će proći njeno suočavanje sa bivšim dečkom Matejom Matijevićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

15.10.2021 19:30

Gde su se ovi našli? I ko ih spaja?