OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Nakon što je video SINOVLJEVE GORKE SUZE: Oglasio se Dejanov otac i PORUČIO jasnu PORUKU!

Autor:

Zadruga

15.10.2021

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno se oglasio Dejan Dragojević i otkrio šta misli o braku njegovog sina sa Dalilom, koji je već neki period na klimavim nogama.

Republika

Foto: Instagran.com

Oglasio se otac Dejana Dragojevića

Goran Dragojević otac Dejana, nije mogao više da ćuti, kada su u pitanju bračni odnosi između njegovog sina i Dalile, te se tom prilikom oglasio i priznao da mu to sve teško pada.

Njihov brak je već danima tema zadrugara koji ošto osuđuju Daliline poteze, jer se u poslednje vreme neverovatno zbližila sa Filipom Carem, ali ne manjka ni osuda izvan Bele kuće. Milionski auditorijum je bio šokiran trenutnim zbivanjima među ovim bračnim saputnicima, što zbog Dalilinog flerta sa Carem naočigled svih, te su se ubrzo nakon toga pojavile sumnje, da je čak sve to izlažirano.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Dalila i Dejan već neki period imaju bračne probleme

Dalila je, inače, Dejanu posle četiri godine koliko su u braku rekla da želi pauzu, da bude sama, što je njemu teško palo, te je planirao i bekstvo iz "Zadruge", a u više navrata slomio se u Beloj kući i prolio gorke suze.

Dejanovom ocu Goranu lakše pada da ne gleda "Zadrugu" i sve kroz šta trenutno prolazi njegov sin.

Ne gledam, stvarno, iskreno vam kažem, uhvatim neke stvari na Fejsbuku i po društvenim mrežama... Ni novinarima se ne javljam. Ne znam šta da vam kažem na osnovu cele situacije, neka se izbori sam... Ja ne znam šta je u pitanju, šta se dešava. Znam da su se voleli, da je sve ok bilo, a šta je sad - priča Goran i komentariše sinovljeve suze zbog Dalilinog odnosa sa Filipom:

Kada bih ga video, onda bih znao šta se i kako dešava, pa bih znao i kako ja da reagujem i šta da ga posavetujem, ali ovako, stvarno ne znam. - završava Dejan za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading