NA RUBU EGZISTENCIJE? Nakon brojnih FINANSIJSKIH problema! Tara Simov ulazi u Zadrugu 5, a EVO i KADA! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

14.10.2021

23:19

Bivša zadrugarka Tara Simov nakon diskvalifikacije iz rijalitija na rubu egzistencije, sprema se da ponovo uđe u ''Zadrugu'' i povrati izgubljeno.

instagram.com

Tara Simov ulazi u ''Zadrugu 5''?

Učešće poznate zadrugarke Tare Simov, po svemu sudeći je obeležilo četvrtu sezonu "Zadruge". Ljubavna veza sa tada oženjenim reperom Nenad Aleksićem Ša, rezultirala je na kraju i razvodom, a kako to uvek biva kada su rijaliti ljubavi u pitanju, njihova veza naišla je ubrzo na krah. Posle diskvalifikacije, Tara je odlučila da pauzira rijaliti karijeru, i posvetila se pevanju, a sudeći po mnogima, koji su ulaskom u rijaliti, reklamirali svoje pevačko umeće, ništa manje se očekuje od Simovljeve. Međutim, kako saznajemo Tara se nakon učeša u pomenutom rijalitiju susrela sa brojnim poteškoćama, kako finansijskim, tako i sa problemom egzistencije. 

e-stock/Miloš Rafailović

 

 

Pomirenje na pomolu?

Podsetimo, nakon što je ovaj popularni dvojac, stavio tačku na njihovu romansu, Tara Simov se preselila na relaciju Voždovac- Banjica. No, ono što je probudilo sumnju kod mnogih, jeste činjenica da je Ša više puta viđen u blizi zadrugarke, time je njihov zamršen odnos, postao ponovo predmet spekulacija da su obnovili vezu.

Portal Republike.rs došao je u posed najnovijih informacija, koje se tiču Simovljeve, a izvor blizak zadrugarki, nam je otkrio da ćemo imati prilike ponovo da gledamo Taru u finalnoj sezoni "Zadruge 5"


- Tara ponovo ulazi u Zadrugu. Ona je nakon diskvalifikacije izvukla deblji kraj, zbog kazni koje je dobijala. Sada je odlučila publici da pokaže novu sebe, a i dobro će joj doći ta medijska pažnja, zbog reklamiranja nove pesme. Ona se sa produkcijom dogovorila, da uđe u subotu 16. oktobra. Često se ona nećkala da li da uđe, ali sada je konačno prelomila. Tara se nakon učešća susrela sa brojnim finansijskim problemima. Nije imala, čak ni krov nad glavom, vukla se od jedne drugarice do druge, a sada više nema ni podršku od Nenada. On joj je inače plaćao stan, a pošto više nisu u dobrim odnosima, na njoj je da se stara o sebi - završava izvor za portal Republike.rs

instagram.com/tarasimov

Tara Simov se sprema za ulazak u ''Zadrugu 5''

Naime, ono što je još ukazalo na to, da će se Tara verovatno useliti na imanje u Šimanovcima, jeste njena objava, gde je zadrugarka pokazala pratiocima svoje novo izdanje, i time stavila do znanja, njenim brojnim pratiocima, da uveliko teku pripreme za ulazak. Kako li će Ša reagovati na ovu njenu novu odluku, i da li će i on pohrliti da uđe u "Zadrugu", ne bi li se suočio, oči u oči sa sa svojom bivšom devojkom, ostaje da vidimo.

 

Komentari (3)

Loading
JA

15.10.2021 07:50

Sta on vise moze da ponudi sem histerije, opasnog ludila i svog iritantnog i sumanuto brzog govora….. a to da li ima od cega da zivi ili ne, pa to je njena briga . Da li je Zadruga socijalna ustava za zbrinjavanje besposlicara i ludaka ….????

Bojan

15.10.2021 09:04

Tara se bahato ponaša kao da je milionerka.

Janko

15.10.2021 21:32

Kakav rub egzistencije? Pa ona se svuda bahato ponaša.