MILICA VESELINOVIĆ UBEĐENA DA JE BOLJA OD MINE VRBAŠKI: Imala je više momaka, jedina sličnost nam je MENSUR! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

14.10.2021

19:05

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a jedno je bilo upućeno devojci Mensura Ajdarpašića, Milici Veselinović i ticalo se Mine Vrbaški i razlike od Milice.

printscreen/RTVPink, RED TV

Milica Veselinović o Mini Vrbaški

U ''Zadruzi 5'' je u toku emisija ''Pitanja gledalaca'', a jedno od pitanja voditeljka Ivana Šopić je uputila Milici Veselinović.

- Pojasni nam po čemu se razlikuješ od Mine - pročitala je Ivana.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović uporedila sebe i Minu Vrbaški

- Izgled - nikako, karakterne osobine ni slične... Ne mogu sebe da uporedim ni sa jednom devojkom, pa ni sa njom. Nas dve nemamo sličnosti nikakve, niti ćemo imati... Nisam ni ja očekivala da ću tako brzo imati odnose, znam šta sam pričala sa majkom pre svega ovoga, znala sam šta hoću, šta neću, ali nisam mogla da garantujem... Rekla sam da to ne bih... Desilo se, ne kajem se zbog toga... Jedina sličnost nam je Mensur. Ona je imala više momaka u rijalitiju i slično... Njena dela mi se ne sviđaju to što ima iza sebe, ne znam kakva je osoba. Nisam rekla da je loša, nisam je upoznala da bih rekla kakva je osoba - odgovorila je Milica, a Mensur nije imao komentar jer kako je rekao ''konkretno je odgovorila.''

 

Komentari (0)

Loading