BRED PIT MUVAO ALEKSANDRU SUBOTIĆ: Isplivala prepiska, zauzeta starleta mogla da prevari Pecu sa glumcem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.10.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić objavila je prepisku na Instagram profilu sa popularnim glumcem Bred Pitom!

Republika

Foto: youtube printscreen

Aleksandra Subotić objavila prepisku sa Bred Pitom

 

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić napustila je ,,Zadruga 5", nakon čega je sve učestalije prisutna na društvenim mrežama, gde redovno obaveštava svoje pratioce o novostima u njenom životu, te je ovaj put šokirala svoju publiku odgovorom kada joj se u privatnim porukama javio profil sa slikom glumca Bred Pita

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bred Pitu se sviđa Aleksandra Subotić

 

Naime, poznato je da je Aleksandra u srećnom ljubavnom odnosu sa izvesnim Pecom, koji vodi brigu o njenoj deci, ali izgleda da ni Subotićeva nije slepa kod očiju, kada su u pitanju poznati frajera, pritom iz kultnih filmova. Sigurno da je Bred Pit sveojvremeno bio san svake devojke, ali i svake majke. Devojčice i devojke su ludele sa Bredovim izgledom i šarmom, a sada je isplivala prepiska da je on zainteresovan za našu atraktivnu crnku. 

Aleksandra je objavila prepisku sa Bred Pitom, koji ju je pitao da li ga zna. Naravno da je u pitanju bio lažan profil nekog korisnika, koji je pokušao da prevari rijaliti zvezdu, želeći da vide da li će uspeti da je namami na ovu provokaciju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić objavila prepisku sa Bred Pitom

- Subotić, da lime znaš? - glasilo je pitanje lažnog profila sa slikom Bred Pita

- Bred Pite, ne znam te - odgovorila je Aleksandra

Komentari su se usijali na društvenoj mreži, a Subotićeva se našalila na svoj račun i prepisku objavila na Instagram profilu u vidu storija. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

14.10.2021 17:39

Ha, ha, ha, ha, ha,ha..... prevrnuo sam se od smeha... isto kao sto je jedan tip u Catfishu tvrdio da je u ljubavi sa Keti Peri... ha ha ha..... ha ha ..... koja je ovo glupaca. A Bred nema peta posla nego surfuje po internetu i bas nasao ovu budalu, pardon princezu... ha ha ha...