TOMOVIĆ NAJAVIO ULAZAK U ZADRUGU DA SE SUOČI SA MENSUROM: Udaviću ga u bazenu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.10.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović spreman je da se suoči sa Mensurom Ajdarpašićem u rijalitiju ,,Zadruga 5", a sada je otkriveno i šta misli o njemu.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović opleo po Mensuru Ajdarpašiću

 

Rijaliti neprijatelji Vladimir Tomović i Mensur Ajdarpašić imali su svoj žestok okršaj tokom boravka u ,,Zadruzi 3",  a sada je isplivalo na videlo šta kršni Crnogorac misli o svom nekadašnjem cimeru sa velelepnog imanja u Šimanovcima. 

Naime, Tomović je u jednom intervju za medija dao izjavu o Mensuru, te ga je žestoko potkačio, a taj snimaki postao je viralan na društvenoj mreži TikTok. Dosta se spekulisalo o tome šta je pravi razlog netrpeljivosti između Mensura i Tomovića, no, oni nikada nisu hteli o tome da pričaju otvoreno. 

- Mensuru ne bi bilo dobro kad bi se pojavio na vratima "Zadruge" evo imenom i prezimenom, Mensuru. Čovek ne zna šta priča, ej bre... Ti si dozvolio u rijalitiju... Mene ne treba da štiti niko, ni policija ni vojska, ja se sam štitim. Ti si dozvolio da mi jedan Mensur Ajdarpašić kaže doći ću Vladimiru na bazen i udaviću ga u tom bazenu - rekao je Tomović za TelegrafJetSet. 

Detaljnije pogledajte u snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

 

 

Mensur Ajdarpašić ušao u Zadrugu 5!

Zadrugar Mensur Ajdarpašić odlučio je da nakon godinu dana ponovo uđe u rijaliti ,,Zadruga", a svi su očekivali da će se on ponovo suočiti sa Tomovićem, međutim, do toga još uvek nije došlo. 

Tomović je istakao da se ove sezone neće upustiti u rijaliti avanturu, tako da su njih dvojica odlučili da i ove godine ne otkriju njihov razlog svađa. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović u svađi sa Mensurom Ajdarpašićem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading