JASMINA ČOLAK PROGOVORILA O SNAJKI I SINU: Otkrila kako se Ivana Krunić ponaša prema njoj, dok je Bane u Zadruzi! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

14.10.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Čolak odazvala se portalu Republika.rs i otkrila u kakvom je odnosu sa budućnom snajkom Ivanom Krunić, dok je njen sin Bane Čolak u rijalitiju ,,Zadruga 5".

Republika

Foto: ST/N. Nalbantjan, TV Pink

Jasmina Čolak, Bane Čolak, Ivana Krunić

 

Jedan od kontraverznijih rijaliti učesnika Bane Čolak ponovo je ušao u poslednju petu sezonu ,,Zadruga", nakon godinu dana pauze. Čolak je ovog puta odlučio da promeni taktiku igre, pa se odmah po ulasku istakao ne po svađama, već po svojim kulinarskim sposobnostima, po kojima je već odavno poznat. 

Bane je pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5" otkrio da je u vezi sa Ivanom Krunić, koja se nedavno oglasila za naš portal i otkrila sve detalje, te je sa nama podelila da bi volela ako sve bude bilo u redu, da stupi u brak sa Čolakom i uzme njegovo prezime. 

Celu izjavu Ivane Krunić možete pronaći OVDE.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bane Čolak ušao u Zadrugu 5

 

Jasmina Čolak ponosna na sina Baneta Čolaka!

Ekipa portala Republika.rs pozvala je majku Baneta Čolaka, Jasminu, koja nam je otkrila sve novosti iz njenog života, ali i kakav odnos trenutno ima sa budućom snajkom Ivanom Krunić. 

Jasminu smo zatekli u završnim radovima oko novog stana u kom će se za nekoliko dana useliti, te nam je ispričala da je presrećna što su ostale još samo neke sitnice da se završe.

- Uhvatili ste me u završnim radovima, razgovarala sam sa majstorima, evo da vam kažem da smo pri kraju sa spremanjem buće, u ime Boga se za nekoliko dana definitivno useljavam u novi dom, presrećna sam zaista - započinje Jasmina Čolak razgovor za Republika.rs.

Republika

Foto: printscreen

Bane Čolak otkrio vezu sa Ivanom Krunić

 

Jasmina se dotakla i kakvo mišljenje sada ima o učešću njenog sina Baneta u rijalitiju ,,Zadruga 5". 

Sviđa mi se njegovo bitisanje u rijalitiju, još me nije razočarao zaista, za godinu dana pauze se rastaretio svega što mu je pravilo pritisak u glavi, nije se opteretio vezom, nije napravio pogrešne izbore za sada i stvarno je drugačiji nego inače, ponosna sam. Da vam kažem, ja jesam pristrasna majka, kao i svaka majka za svoje dete, volim ga najviše na svetu, uvek ću biti tu za njega, ali eto, sada sam stvarno ponosna na svog sina. Emotivno je sazreo kao čovek, baš sam zadovoljna, gledam ga opušteno, bez da imam glavobolje ili da s strepim od nečega. Emisija "Amnezija" mu je odlična, volim tada najviše da ga gledam i slušam, snašao se u svemu tome super, nemam zamerke, sa svim zadrugarima je dobar, ni sa kim se ne svađa, što mi je najbitnije - ispričala je Jasmina za Republika.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Krunić i BaneČolak u svađi

 

Za kraj razgovora sa Jasminom, upitali smo je da nam prokomentariše i kako se slaže sa Ivanom Krunić, njenom budućom snajkom.

Vrlo lepo, posle prepucavanja onog u rijalitiju sve se sredilo, hvala Bogu, ja sam prema svojoj deci pristrasna, u suštini, ja sve šta mi treba, ja pitam, moj sin je odabrao nju, ja sam u početku podržavala, pa su izbili problemi, ali kada su rešili neraščišćene priče, stvarno se mnogo lepo slažemo, dolazili su u Užice i bili su tu, nekako, kako bi se reklo u našem kraju, što kaže narod, kao naše čeljade, vidi se da se vole, istinski - govori Jasmina za Republika.rs i dodaje:

Čujemo se svaki dan, ako se ne čujemo, dopisijemo se Ivana i ja, stvarno se slažemo, nema mesta nekoj misteriji ili senzaciji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jasmina Čolak ušla u Zadrugu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Svetlana Petrov

16.10.2021 08:55

Kako bilo ko moze da bude sa ovim ljigavim Banetom. Sluga vepra iz Kupinova. Fuj.