NE MOŽE DA SE SMIRI, GRCA U SUZAMA: Zadrugarka uporedila DALILU I CARA sa TAROM I ŠA, a onda se UPAŠILA ZBOG OVOGA!

Autor: Republika

Zadruga

14.10.2021

15:06

Pevačica Sandra Rešić otvorila je dušu Dalili Dragojević i rekla sve što je što je muči.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Dalila Dragojević zatekla je Sandru Rešić kako plače u dvorištu, pa joj je prišla i pružila rame za plakanje, a pevačica joj je otkrila šta je muči i šta je pravi razlog ovakvog njenog stanja:

- Ponavlja mi se priča iz prošle sezone! Ja ću izaći sa dva nervna sloma odavde. I ovo za Marka... Bar da mi se toliko svideo! - plakala je Sandra.

youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Dalila Dragojević razgovor

 

- Sandra, ja uopšte ne sumnjam u tvoje namere i prijateljstvo. Da li je moguće da si ti takva zbog jednog pitanja? Mene su ljudi upozorili na tebe, rekli su mi da ćeš mi zabiti nož u leđa. To je tvoje - rekla joj je Dalila.

- Mogu samo da zamislim ko ti je to rekao. Takvo mišljenje imaju i Janjuš, Car... Možda ti je i Karić rekao. Ali ja ne mogu da prođem pored Dejana, koji kuka, da ćutim. A ti pusti te ljude da mi se tako... Moraš da me shvatiš, ja sam sličnu situaciju imala prošle godine - nastavila je Rešićeva.

youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić

 

- Ja se ne mogu porediti sa tim ljudima, nije ni slična situacija - uvredila se Dalila.

- I Stanija mi govori da nisam fer igrač, ako je ona fer, i ja sam! - nastavila je da besni Sandra.

Detaljnije pogledate u video-prilogu.

Komentari (3)

Loading
SvetlanaP

14.10.2021 15:27

Opajdara Muljic je sve uradila da odvoji Dejana od porodice. Zlo jedno nevidjeno, ali karma je cudo, neka sutne Dejana, on ce se spasiti, ali ona nece nikada. Demon u zenskom obliku.

Sabro

15.10.2021 12:13

@SvetlanaP - Pa i prvom braku sa Esom nije smjela se nasmijati, pogledati na stranu ,imaju cerkicu koju ne smije ni pomenuti zivi sa tatom u Swisse. A ovdje terorist Dekija,niko nju ne moze smiriti I urazumit samo Eso,pencilin za nju..Da njemu kaze onakve reci kao Dejanu,hahaha, to bi joj bilo zadnje..Njega i Maju da ubace za relax pojedinih hahaha