VESNA ZMIJANAC NA UDARU POZNATOG KOMPOZITORA: Dragan Aleksandrić otkrio da mu je pevačica DUŽNA 50.000 MARAKA!

Autor: Republika

Zadruga

14.10.2021

14:03

Kompozitor, aranžer i harmonikaš Dragan Aleksandrić sarađivao je sa brojnim zvezdama naše estrade, ali Vesni Zmijanac jednu stvar nikada nije oprostio.

ST/N. MANDIĆ/printscreen

Vesna Zmijanac i Dragan Aleksandrić

 

Niame, njih dvoje su sarađivali i napravili hitove koji su obeležili Vesninu karijeru, a kako on navodi, Vesna mu je ostala dužna tadašnjih 50.000 maraka.

youtube.com/printscreen

Vesna Zmijanac

 

 - Njoj sam napisao “Svatove”, “Idi, široko ti polje”… Radio sam joj taj album sa kojim je napravila haos. Ona je, bre, najobičnija guska. Ostala mi je dužna. Za taj album, po ugovor je trebalo da mi plati 85.000 maraka, tadašnjih, nemačkih. Dala mi je samo 28.000. za izdavanje tog albuma, otvorila je izdavačku kuću Niki. završila posao, izdala album i zatvorila firmu. Od koga da tražim pare? Koga da tužim kad firma ne postoji? Vešto je ona to odradila - rekao je tada za Scandal Dragan Aleksandrić, a prenosi Skandal.ž.

Takođe, onda je dodao i da je od nje tražio svoj novac.

 - Rekla mi je: "Ne dam ti”! Uzela je veliku lovu na tim pesmam, a eto… Neka je, ne želim joj ništa loše. Ali, ne gradi se sreća na tuđoj muci, sve se vraća - zaključio je on.

Komentari (0)

Loading