ISPLIVALI ŠOK DETALJI O GOLOM SNIMKU MAJE MARINKOVIĆ: Brendonu PRETI ZATVOR, zadrugarka će ga ojaditi!? (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.10.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak gole Maje Marinković kruži internetom, nakon što ga je Branislav Radonić Brendon objavio, no, poteže se pitanje da njemu preti kazna zatvorom ili novčana kazna zbog svega.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković progovorila o Branislav Radoniću Brendonu

 

Nekada rijaliti prijatelji, a sada ljuti rivali Maja Marinković i Branislav Radonić Brendon napravili su pravi haos u medijima zbog njihovog estradnog rata. Podsetimo, Brendon je nedavno objavio snimak na kom se vidi Marinkovićeva u potpuno golom izdanju, što je javnost šokiralo. Međutim, sada se poteže pitanje odakle je taj snimak završio kod Brendona i kako je dospeo u njegove ruke. 

Brendon već neko vreme vodi javni rat sa Majom što preko društvenih mreža, što preko medija, uglavnom, sve je počelo kada je ona odbila da snime jedan video za njegov Jutjub kanal, to je kod Radonića izazvalo revolt i bunt, pa je krenuo u napad i Maju narodu predstavio u svakom svom snimku kao lošu, nemoralnu osobu, koja je dužna na sve strane, da je čak ojadila i jedan butik garderobe. Isto tako, izneo je i njegovu stranu priče o njenoj trudnoći sa Markom Janjuševićem Janjušem. 

Republika

Foto: printscreen

Gola Maja Marinković

 

- Maja je meni saopštila da je u drugom stanju. Samo je govorila da je u drugom stanju, da je trudna, ali ni ona sama nije bila sigurna sa kim je trudna, u opticaju je bilo i treće lice. Ja sam totalno bio zbunjen, ja sam to prihvatio i potresao sam se zbog nje. Zatim se ona meni određeni vremenski period nije javljala i ja sam se onda pitao šta se desilo, ona mi je onda ispričala tu priču, koju je javno iznela, ali je meni rekla kako ona uopšte ne zna da li je to bilo sa Janjušem ili je to bilo sa trećom osobom i ona je odlučila da to iskoristi u markentiške svrhe - naveo je Brendon u svom videu.

Svi su čekali da vide kako će Maja odreagovati na ove snimke, pa je odlučila da ne ćuti, već da mu se suprostavi vrlo direktno. 

 

 

- Mislim da je sada sve jasno, s obzirom na to da sam ga iskulirala, jer je dečko napast živa. On iznosi ovakve laži. Kako to, pa su dokazi uvek na mojoj strani - napisala je Maja na Instagramu pa dodala:

- Brendonova adresa i broj telefona. Zaintresovan je za druženje sa galantnim muškarcima, batica nam je pasivan i traži isključivo aktivne momke. Čeka vas Brenda, upravo je obrijala noge - napisala je Maja i tu se nije zaustavila.

- Ja zaista nemam nameru da se javno prepucavam sa nebitnim likovima, poput Brendona koji izmišlja takve laži zarad malo pregleda na Jutjubu, dno dna od čoveka. Sve što je rekao je laž i biće tužen za sve što je rekao - istakla je Marinkovićeva.

Da li će zbog ovog snimka Maja potražiti pravdu na sudu, budući da se dovodi u pitanje da ona zaista nije znala da je Brendon snima, a svako neovlašćeno fotografisanje je zakonom zabranjeno, što možete pročitati u paragrafu. Ukoliko dođe do suđenja i ustanovi se da je Brendon snimao Maju nedozvoljeno, sledi mu ili novčana kazna, ili kazna zatvorom do 2 godine. 

Neovlašćeno snimanje, objavljivanje i prikazivanja tuđeg snimka i fotografija

Nikome nije dozvoljeno da prisluškuje ili snima razgovor, odnosno čini fotografski, filmski, video ili drugi snimak nekog lica bez njegovog znanja ili pristanka.

Lice koje objavi ili prikaže spis, portret, fotografiju, film ili fonogram ličnog karaktera bez pristanka lica koje je spis sastavilo ili na koga se spis odnosi, odnosno bez pristanka lica koje je prikazano na portretu, fotografiji ili filmu ili čiji je glas snimljen na fonogramu ili bez pristanka drugog lica čiji se pristanak po zakonu traži i time osetno zadre u lični život tog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine, kao i da ako delo učini službeno lice u vršenju službe, kazniće se zatvorom do tri godine.

Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading