HAOS U ZADRUZI, OBEZBEĐENJE ULETELO I SKLONILI SVE NOŽEVE: Damiro hteo da pokolje učesnike? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.10.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz predostrožnosti, produkcija je rešila da odnese sve noževe iz kuće, kako ne bi došlo do okršaja među zadrugarima koji su pod dejstvom alkohola, a zadrugari sumnjaju da je takva odluka donešena upravo zbog Mc Damira.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Mc Damiro je bio u Zadruzi 2

Finalna sezona Zadruge 5, počela je toliko burno, da su čak bile pojačane mere predostrožnosti, kada su u pitanju žurke, jer tada dođe do raznoraznih incidenata među pijanim i razuzdanim zadrugarima.

Ovog puta glavni akter jučerašnjeg haosa je bio Mc Damiro. Naime, ovaj zadrugar je stekao još pre par godina epitet razuudanog, kada je pobegao iz Zadruge 2, tada je dobio kaznu od Velikog šefa, a ove godine na iznenađenje svih ponovo je ušao na imanje u Šimanovcima.

On je već pre par dana napravio haos, kada je došlo do fizičkog obračuna između njega i Filipa Cara, zadrugar je u vidno pijanom stanju upućivao salve uvreda na Carev račun, što je na kraju kulmiralo tučom, a produkcija je ovog puta znajući da ovaj zadrugar ima ispade u ponašanju, po svemu sudeći sprečila pravi pokolj.

Foto: printscreen

Produkcija je odnela zbog Mc Damira sve nože iz kuće

- Bilo je obezbeđenje, pokupili su sve noževe - razgovarali su zadrugari međusobno.

 

 

- Šta prave famu od toga, ispada kao da će Demiro da ih izbode sve.

- Da ne bi Damiro posle žurke pravio gluposti - odgovorio je Pujas, a celu scenu pogledajte u videu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading