INSPEKTORKA LILI VOLI PILETINU: Bivša zadrugarka u vezi sa dosta mlađim momkom, evo šta vole da rade! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

13.10.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i inspektorka sa Voždovca, Ljiljana Stevanović Lili ušla je u vezu sa dosta mlađim dečkom, a mi vam otkrivamo sve detalje.

Republika

Foto: instagram.com

Ljiljana Stevanović Lili u vezi sa mlađim dečkom

 

Bivša inspektorka i zadrugarka Ljiljana Stevanović Lili po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 4" povukla se iz javnog života, a mi smo sada otkrili i koji je razlog tome. 

Naime, kako smo saznali, Lili uživa sa dosta mlađim muškarcem u ljubavi, a izvor blizak bivšoj inspektorki nam je otkrio da se ona baš zaljubila u njega i da joj se dugo nije desilo nešto kao što je ova velika ljubav.

 

 

Inspektorka Lili smuvala sportistu!

Bivša inspektorka Ljiljana Stevanović Lili u svojoj ljubavnoj karijeri ima dosta udvarača, među kojima su svetske face i poznati sportisti, koji su silno želeli da dobiju njenu pažnju. Mnogi opasni momci uzdisali su sa Ljiljanom, dok je bila inspektorka, a nije tajna da su čak odlazili i kod njenog nadređenog kako bi pokušali da dođu do nje. 

Međutim, Lili se ubrzo zaljubila, udala i rodila dete, a nešto kasnije i razvela, nakon čega je odlučila da se posveti roditeljstvu. Sin Dimitrije joj je bio zvezda vodilja kroz život, ali i nakon što je postala majka, udvarači nisu prestajali da dolaze. 

 

 

Inspektorka Lili maznula piletinu!

Kako smo saznali, Ljiljana Stevanović Lili već neko vreme uživa u pažnji i ljubavi sa mlađim tipom, koji je osvojio njeno srce. Izvor koji je blizak sa bivšom inspektorkom otkrio nam je svaki detalj njihovog poznanstva. 

- Lili je već neko vreme zaljubljena, mi smo se svi iznenadili, ona nije neko ko se tek tako zaljubljuje, ali ovaj momak joj paše taman. Mlađi je od nje, što se Lili posebno sviđa, jer se i ona pored njega oseća mladalačko i lepo, što kažu ljudi, ide i cvrkuće sve vreme. Prija joj ta energija, još uvek ga nije predstavila prijateljima, neće da žuri da ne bi bila razočarana, ali joj izuzetno prija ceo taj odnos. Meni se poverila, ispričala mi je neke sitnice, ja sam videla da se toliko zaljubila, ne znam šta joj je uradio, ali je bitno da je ona srećna i zadovoljna - ispričao nam je izvor blizak Lili i dodaje:

 

 

- Vole da idu na večere, šetnje, on je obasipa pažnjom, želi da bude pored nje i vidim da joj to odgovara, što je super, stvarno je lepo kad vidite da te godine ne predstavljaju problem njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ognjen amidzic

13.10.2021 19:29

Hocete li nam otkriti Ko je tajanstveni mladic?