MAJI NEĆE BITI DOBRO! Janjuš izgovorio Marijani da je VOLI na isti NAČIN kao i NJEMU Marinkovićeva, nastaće HAOS u NAJAVI!?

Autor:

Zadruga

12.10.2021

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nekoliko nedelja unazad, spekuliše se o odnosu bivših ljubavnika Marka Janjuševića i Maje Marinković, a sada je Janjuš ovim gestom pokazao da i dalje pati za Majom.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Janjuš je imao burnu vezu sa Majom

Već nekoliko nedelja unazad, spekuliše se o odnosu bivših ljubavnika Marka Janjuševića i Maje Marinković. Nakon burne veze, strasti su se stišale, ali ono što je javnost  sada zaintrigiralo,jeste Janjušev odnos prema Marijani, koji je zadrugar već pokazivao u protekloj sezoni prema Maji.

Naime, danas u toku dana, Marko Janjušević Janjuš je pripremao hranu za njega i Sanju Grujić. Tom prilikom bio mu je potreban ubrus koji je u tom momentu imala Ana Spasojević. Prišao je krevetu i zatražio ubrus, dok je Marijana Zonjić ležala u krevetu, koji je inače pored Aninog. On je tom prilikom Marijani izjavio ljubav, i to na način kojim se ranije obraćao Maji prošao nezapažen:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Janjuš izjavio ljubav Marijani

Volim te jeboto - rekao je on, na šta je Marijana kroz smeh odgovorila da je laže.

Da li zadrugar ovim nesvesno pokazuje da i dalje tajno pati za Majom, ili pak stvarno ima emocije prema Marijani, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading