OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Bivša zadrugarka Žana Đorđević totalno RASKRINKALA Filipa Cara, a nije ŠTEDELA ni nju! (VIDEO)

Autor: OGNJEN BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.10.2021

22:49

Uhvatili smo bivšu zadrugarku Žanu Đorđević na snimanju Mininog spota, a ona je tom prilikom žestoko oplela po bivšim rijaliti cimerima.

republika

Žana Đorđević oplela po Matoroj

Jedna od najatraktivnijih bivših učesnica "Zadruge" je svakako bila Žana Đorđević koja je privukla veliku pažnju naročito muške populacije. Starleta je svima upala u oči zbog svojih zanosnih oblina, ali i mnogobrojnih tetovaža koje prekrivaju celo njeno telo, ali je ostala upamćena i po tome što nema dlake na jeziku.

Uhvatili smo bivšu zadrugarku na snimanju spota za Mininu pesmu, a tom prilikom smo iskoristili momenat da se osvrnemo i na njeno učešće u pomenutom rijalitiju:

- Ja sam boravila u Zadruzi dva meseca, meni je to bio jedan veliki izazov, to je vrlo zanimljivo osmišljen projekat, vratila bih se ali za sada u planu imam druge stvari - tvrdi starleta, a onda se takođe dotakla i tuče sa Matorom:

- Taman posla da sam je udarila, zar vam ja delujem kao neki nasilnik. Ja sam vrlo iznenađena bila njenom izjavom. Jovana je jako dugo u zatvorenom prostoru, i ona će tek po izlasku kada prođe neki period moći da napravi neku precepciju. Ja je apsolutno obožavam. Ona je u javnosti prezentovala sve na drugi način, ali ništa od toga nije istina - završava svoje izlaganje Žana za portal Republike.rs.

U prilogu iznad, možete pogledati šta je kontroverzna starleta rekla i kada je poznati rijaliti igrač Filip Car u pitanju.

Komentari (0)

Loading