OČI U OČI SA FILIPOVOM BIVŠOM DEVOJKOM! Mina Vrbaški i Aleksandra Nikolić NAŠLE SE na istom mestu, a OVAKO je izgledao njihov susret! (VIDEO)

Autor: OGNJEN BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.10.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Minu Vrbaški i Aleksandru Nikolić na istom mestu, a atsmosfera u prostoriji je bila i više nego na zavidnom nivou.

Republika

Foto:  

Mina Vrbaški na snimanju spota

Mnogi učesnici su ulazili u rijaliti kako bi promovisali sebe i svoje glasovne mogućnosti, dok su drugi uplovili u muzičke vode nakon što su izašli. Sve u svemu ulazak u Zadrugu je većini bivših rijaliti igrača značio, pa tako i Mini Vrbaški.

Foto: Republika

Bivše zadrugarke na snimanju Mininog spota

Uhvatili smo bivšu zadrugarku na snimanju spota za njenu pesmu, a tom prilikom smo iskoristili trenutak da porazgovaramo sa zadrugarkom, i o njenim narednim koracima u životu, kada je u pitanju dalji razvoj karijere:

- Mnogo sam uložila u ovaj spot, ja sam nekad radila na spotovima, a danas se situacija obrnula, imam u planu još dosta toga. Ide uskoro još jedan novi projekat - tvrdi bivša zadrugarka, a potom se osvrnula i na njen odnos sa Filipom Carem, i otkrila šta misli o svojoj bivšoj ljubavi iz rijalitija, ali je takođe spomenula i njen odnos sa Aleksandrom, s obzirom da su obe delile rijaliti igrača:

- To što je bilo tamo, tamo i ostaje. To su sve rijaliti priče, sve to odavno je otislo u zaborav. Uopste me ne zanima sto je Aleksandra Filipova bivša, ona je meni super i zaista je obožavam, i drago mi je što je došla tu da me danas podrži - završava svoje izlaganje za portal Republika.rs Mina Vrbaški.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading