ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA VELIKI ZDRAVSTVENI PROBLEM: Zadrugarka PRIZNALA da mora HITNO na operaciju! (VIDEO)

Autor: OGNJEN BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.10.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republike.rs našla se na snimanju spota Mine Vrbaški, a tom prilikom smo zatekli i Aleksandru Nikolić koja nam je priznala da joj uskoro sledi bitna operacija.

Republika

Foto: republika

Aleksandra Nikolić na snimanju spota Mine Vrbaški

Aleksandra Nikolić obeležila je "Zadrugu 4" pričom o aferi Bujanovac, tačnije vremenu kada je radila kao hostesa u jednom noćnom klubu, a nakon izlaska je uložila u svoj izgled, te joj je ta promena značila i kada su u pitanju poslovni poduhvati, pa smo zadrugarku uhvatili na snimanju spota Mine Vrbaški, ali s obzirom da su prevazišle njihov sukob i nastavile da rade na prijateljstvu, nije nas začudila ova nova poslovna saradnja.

Svojom energijom i harizmom, bivša zadrugarka je zračila, a ekipa portala Republike.rs iskoristila je trenutak, da joj postavimo par pitanja o privatnom životu, a zadrugarka nam je otkrila i da joj u ljubavi cvetaju ruže, ali nažalost i da ima zdravstvenih problema, koje utiču dosta na nju:

- Mogu reći da jesam zaljubljena, srećna, ali i ispunjena. Jedini problem je što imam zdravstvenih problema, uskoro idem na jednu operaciju zuba, to mr malo zeza, inače je sve po svemu odlično -  tvrdi zadrugarka, a na pitanje šta ima u planu, kada je karijera u pitanju, Nikolićeva nam je otkrila da ćemo moža imati prilike u novim poslovnim poduhvatimo da je gledamo:

- Moža ćete imati prilike da me gledate u nekoj pesmi, ali videćemo, za sada imam još nekih stvari da završim. Smatram da ako je nešto lepo ili kvalitetno, apsolutno nerma veze da li ste bivši učesnik rijalitija, starleta ili slično - završava Aleksandra svoje izlaganje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading