DEJAN DRAGOJEVIĆ I FILIP CAR SASULI U LICE DALILI SVE ŠTO SU IMALI: Ona pukla pod pritiskom i izletela iz Bele kuće! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

12.10.2021

13:26

Danas se za crnim stolom ponovo vodila polemika o braku Dejana i Dalile Dragojević kao i njenom odnosu sa Filipom Carom, a Dalila više od pritiska nije mogla da sedi te je napustila crni sto i Belu kuću.

Republika.rs/Dušan Milenković

Dalila Dragojević napustila Belu kuću

Za crnim stolom se ponovo polemiše o braku Dejana i Dalile Dragojević, kao i o njenom prisnom odnosu sa Filipom Carom, a javnost kao i ukućani čekaju Davidov komentar na celokupnu situaciju.

Bane Čolak je ustao i dao svoju analizu ovog odnosa, te rekao da Dalila i Dejan uporno nešto stavljaju pod tepih, a da Car indirektno govori svima da je Dalila iskrena u izolaciji, a ne za crnim stolom, na šta je Filip odmah skočio:

- Oni nisu imali problema u braku, oni i sad imaju problem sa svojim emocijama i to je to.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car tvrdi da Dejan i Dalila Dragojević imaju problem sa emocijama

- O problemima u braku možeš da pričaš tek kad budeš ti imao. Ja se sad neću nadglašvati sa tobom, da ispadne kako sam ljubomoran - odgovorio je Dejan.

- Pritisak mi je sve, on koga volim i Filip, koji očekuje da mu kažem ne znam ni ja šta, uguše mene - dobacila je Dalila.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević besan na Filipa Cara

- Ja sam rekao da mi se žena sviđa, svaki dan mi sve više prija. Mene zanima gde su ti problemi u braku od prvog dana. Ja se sve više vežem za nju, desiće mi se da neću moći da se sklonim od nje, to mi se desilo prošle godine sa Minom Vrbaški, ne želim to sebi da dozvolim opet - priznao je Filip.

- Rešavala sam probleme ispod jorgana, šta ti nije jasno? Prvi problem je bio kad si izjavio ono, pa mi je Dejan zamerio što mu nisam prenela. To je bilo neko prvo ljubomorisanje, da tako kažem. Ja ne želim da se neko bije ovde, svoje probleme rešavam na svoj način - odgovorila je Dalila.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević ne može više da sluša ni Dejana ni FIlipa Cara

Dok je Car izlagao, Dalila i Dejan su se sve vreme prepucavali za crnim stolom.

- Ja ne mogu, sad mi je rekao kako mi je divan drug - vikala je Dalila i napustila Belu kuću.

 

Komentari (2)

Loading
Vladica

12.10.2021 14:27

Kakva pokvarena žena. Žena zvana zlo.