MILJANA KULIĆ PONOVO BEŽI IZ ZADRUGE: Uhvaćena na kapiji, lupa i traži da je puste napolje, napušta sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.10.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Miljana Kulić nakon diskvalifikacije zbog uništavanja imovine Velikog šefa i nedoličnog ponašanja diskvalifikovana je iz ''Zadruge 5'', a onda ponovo vraćena, da bi samo nedelju dana kasnije ponovo zagrebala na kapiju i tražila da je puste napolje.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/instagram.com/heavycur_zadruga

Miljana Kulić ponovo pokušala da pobegne

Miljana Kulić se ne smiruje, nakon nepunih nedelju dana kako se vratila u ''Zadrugu 5'' nakon što je zbog nedoličnog ponašanja diskvalifikovana, pojavili su se snimci i fotografije koje svedoče da se zadrugarka nije dozvala pameti, te da ponovo na nasilan način pokušava da napusti Belu kući.

 

 

Naime, Miljana je diskvalifikovana jer je bojkotovala učestvovanje u emisijama, igre, napravila je požar u Rajskom vrtu i još niz situacija koje su je dovele do momentalnog isključenja iz takmičenja, nakon čega je ona javno molila Željka i Milicu Mitrović da je vrate u rijaliti, te da će se njeno učešće popraviti.

 

 

Međutim, što bi se reklo ''obećanje ludom radovanje.'' Na društvenoj mreži Instagram pojavile su se fotografije i snimci Kulićeve kako lupa na kapiju i traži da je puste napolje, a pored nje se nalaze još dva zadrugara koji pokušavaju da je spreče u pravljenju pogrešnih poteza i gluposti. Miljana očigledno ne može da podnese pritisak, te ponovo nasilnim putem pokušava da napusti Imaginarijum.

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Miljana Kulić na kapiji, traži da je puste napolje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Suvi

12.10.2021 11:02

Odlepila skroz , nema ni stida ni srama , kao ni svi tu sto su ... vratili je samo da nebi platila kaznu , i sada misli da ce urlikanjem da je puste da izadje jel nije vise za taj souu,

Odgovori 17 1
Vlada

12.10.2021 15:10

Pustite je da ode zauvek.

Odgovori 21 3
Leilani

12.10.2021 22:14

Zasto se ta mentalno bolesna osoba ne smesti i ustanovu za takve bolesnike? Da li je moguce da je ona ikome zanimljiva i pojavljuje se novinama kao da je izumila tesku vodu. Ti koji je gledaju isti su kao i ona. Bolesni umovi sa IQ 50.